Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tehnici de manipulare Cine minte în privinţa salariilor de la spital

ro

22 Oct, 2010 01:45 2011 Marime text
cap_7.jpgExistă sau nu bani pentru plata salariilor angajaţilor SCJU pentru luna viitoare? Aceasta este întrebarea.

Managerul SCJU a pornit o intoxicare îndreptată împotriva CJAS sau vrea doar să îi instige la protest pe angajaţii SCJU, pentru că, se pare problema inexistenţei banilor nu este reală.

Learciu_salarii_Daniel_Lear.jpgDan Căpăţână, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, susţinea în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc cu puţin timp în urmă că în luna noiembrie nu mai sunt bani pentru salariile angajaţilor. De ce? Deoarece Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanţa ar fi avut încă datorii de peste 160 miliarde lei vechi din 2009-2010, sume nerecuperate încă. „Am efectuat servicii care nu sunt acoperite în realitate. Dacă am respecta valoarea de contract pe care am semnat-o cu CJAS, atunci nu am mai funcţiona", preciza Dan Căpăţână. În replică, directorul CJAS, Daniel Learciu, a spus altceva. „Nu exista nici cea mai mică problemă în a deconta serviciile. Este total neadevărat. CJAS îşi onorează toate contractele. Pot eu să garantez pentru acest lucru. Bani există", a declarat Daniel Learciu. Managerul a fost contactat telefonic însă nu a putut fi găsit.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sanatatea 22 Oct, 2010 11:31 Daca da lunar la machidonii de la Euromaterna 5 miliarde de unde sa mai ramana si pt. spitalul judetean ? da ce sa faca si Learciu,da si el la aia de la care ia spaga
  • lexus 22 Oct, 2010 10:02 Nu, nu, are bani de externalizari !!!! INTOTDEAUNA. Doar bani de salarii pentru prostimea din subordine nu are
  • Ca intotdeauna Capatana e iar pe langa 21 Oct, 2010 23:32 E clar ca mister Capatana iar nu prea stie ce zice si se cam incurca. Pai daca de la CJAS se spune ca are bani, el ce tot abureste ca nu are? Sau nu mai are bani de externalizari?