Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secretarul Primariei Mangalia, sanctionat de comisia Prefecturii

ro

26 Feb, 2010 03:49 1593 Marime text
sec_prima.jpgDaniel Vlădescu, secretarul municipiului Mangalia, va fi sancţionat pe o perioadă de trei luni, cu scăderea a 20% din salariu pentru neîndeplinirea corespunzătoare a atribuţiilor de serviciu, aşa cum a reieşit din rapoartele Direcţiei Generale de Control Audit Intern din MAI şi Corpului de Control al Primului-Ministru din cadrul Guvernului României.

Decizia a fost luată ieri, în urma întrunirii Comisiei de Disciplină în cadrul căreia s-a realizat analizarea şi propunerea modului de soluţionare a sesizărilor privitoare la faptele secretarilor unităţilor administrativ-teritoriale din judeţul Constanţa.

Propunerea de sancţionare a secretarului Vlădescu a fost stabilită de comisia întrunită în 26 ianuarie şi 16 februarie a.c., care a analizat concluziile rapoartelor Direcţiei Generale de Control Audit Intern din cadrul MAI şi Corpului de Control al Primului-Ministru. Potrivit acestora, s-au constatat deficienţe în activitatea profesională, în speţă, îndeplinirea necorespunzătoare a atribuţiilor de serviciu de către Daniel Vlădescu. De asemenea, comisia a luat în calcul şi probele administrate în susţinerea sesizării consilierului local Paul Florin Foleanu, dar şi motivaţia scrisă a secretarului municipiului Mangalia, care nu s-a prezentat la audieri şi nici la şedinţa de administrare a probelor. Actul administrativ de sancţionare a fost întocmit în termenul legal de zece zile calendaristice de la data primirii raportului comisiei de disciplină. „În urma încheierii cercetării, am adus la cunoştinţă Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici sancţiunea propusă de comisie, precum şi aprecierea potrivit căreia nu mai sunt îndeplinite condiţiile legale privind exercitarea cu caracter temporar de către Daniel Vlădescu a funcţiei de secretar al municipiului Mangalia", a susţinut prefectul Claudiu-Iorga Palaz.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii