Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal pentru stâlpii cu cabluri

ro

24 Feb, 2011 00:00 1073 Marime text
Ca urmare a materialului "Se decuplează cablurile montate ilegal pe stâlpi", publicat în paginile cotidianului nostru în urmă cu două zile, reprezentanţii Romtelecom, prezentaţi în articol ca fiind posesorii unor cabluri instalate fără a avea contract cu Primăria Constanţa, au negat acest aspect şi ne-au transmis câteva precizări.

"Romtelecom nu deţine cabluri pe stâlpii din zona menţionată în articol. Acest lucru a fost verificat pe teren de reprezentanţii departamentului tehnic Romtelecom, împreună cu reprezentanţi ai Confort Urban Constanţa", se arată în cuprinsul mailului transmis de Romtelecom.
Am luat legătura cu şeful Biroului Iluminat Public din cadrul Primăriei Constanţa, Viorel Farcaş, pentru a ne da câteva amănunte legate de cele reclamate de cei doi agenţi economici. După verificări, acesta ne-a spus că, într-adevăr, cablurile nu aparţineau celor doi agenţie economici, dar că reprezentanţi ai celor două firme au fost prezenţi în ziua în care Confort Urban a efectuat controlul şi probabil s-a interpretat greşit. "La faţa locului, la acel moment, s-a identificat că Vodafone, UPC şi Data Net au cabluri pe respectivii stâlpi", a susţinut Farcaş. Unii dintre agenţii economici identificaţi au spus că sunt de acord ca pe cheltuiala lor să se monteze stâlpi mai rezistenţi pe care ei să-şi monteze cablurile.
Reamintim că agenţii economici care nu s-au prezentat încă la sediul Confort Urban pentru a încheia contract cu primăria în vederea folosirii stâlpilor drept suport pentru cablurile lor, mai pot face acest lucru până pe 3 martie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii