Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în PNL. Ce poziție are președintele Bogdan Huțucă "Acest proces trebuie desfășurat în forurile interne ale partidului"!

ro

19 Jan, 2021 00:00 2841 Marime text
 
  • Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a declarat, ieri că este nevoie de o schimbare la vârful partidului iar președintele Orban "și-a atins limitele"
  • S-au formulat acuzații destul de dure, cu privire la perioada guvernării Orban când deciziile au fost luate discreţionar
  • Sighiartău pledează pentru organizarea unui Congres ordinar al PNL, la vară
  • Lderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă spune că poziționările publice pe acest subiect, sunt  nestatutare

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a declarat, ieri că este nevoie de o schimbare la vârful partidului, susţinând că, în ultimul an, lucrurile nu au funcţionat, iar preşedintele Ludovic Orban "şi-a atins limitele".
El a mai afirmat că în partid există "o grupare reformistă", care doreşte "o schimbare de abordare şi o întinerire a PNL", care în următoarele săptămâni va face o propunere de candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL.
S-au formulat acuzații destul de dure, cu privire la perioada guvernării Orban când deciziile au fost luate discreţionar, când au fost promovaţi oameni pe bază de loialitate şi nu de competenţe, când au fost numiţi secretari de stat, şefi de agenţii oameni care nu aveau nicio legătură cu profesia pentru care au fost numiţi, iar, mai mult decât atât, toate aceste numiri nu au fost trecute prin filtrul comisiilor de specialitate ale PNL sau prin Biroul Permanent Naţional.
Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău pledează pentru organizarea unui Congres ordinar al PNL, "faţă în faţă", în lunile iunie, iulie.
Întrebat despre situația din partid, liderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă a precizat următoarele: "Urmează un proces de alegeri interne. Va fi o perioadă de dezbateri și confruntări. Eu consider că tot acest proces trebuie desfășurat în forurile interne ale PNL. Poziționările publice pe acest subiect, din perspectiva mea, sunt nestatutare".
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii