Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„S-ar putea să fie nevoie de ajutorul meu în politică!“ Marian Alexandru, fost procuror general al Dobrogei, explică de ce s-a înscris în PSD Constanța!

ro

05 May, 2023 14:33 2290 Marime text


Marian Alexandru, fost procuror șef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, s-a înscris în organizația municipală a PSD Constanța!
 
Fostul șef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța a explicat, pentru ZIUA de Constanța, de ce a făcut această alegere:
 

„Cât am fost magistrat, inclusiv pe funcția de procuror general, m-am străduit să nu încurc lucrurile, și cred că am și reușit, în sensul că am fost doar magistrat și atât, exercitând prerogativele acestei funcții, fără absolut nicio legătură cu politica. Din momentul în care am ieșit la pensie m-am mai gândit! Am realizat că s-ar putea să fie nevoie de ajutorul meu în politică în sensul că să-mi pun experiența și eventuala mea competență la dispoziția unui partid de stânga. Și asta pentru că, evident, nu puteam decât să fiu de stânga, atâta vreme cât am fost magistrat, sunt profesor universitar, prin urmare intelectual, iar în opinia mea intelectualii nu pot fi decât de stânga. Cum cel mai mare partid de stânga din România este PSD, m-am alăturat acestui partid. Nu am căutat un nume, am căutat partidul în sine, care este de stânga. Cât privește viitorul meu politic, sunt doar la început în această activitate. Nici nu se pune problema unei eventuale candidaturi, atât vreme cât, la acest moment, nu mă pricep decât la drept, nu mă procep la administrație“, a mai adăugat Marian Alexandru.

 
În trecut, Marian Alexandru a fost prim-procuror al Parchetului Curţii de Apel Constanţa, ulterior el fiind delegat şeful Secţiei Urmărire Penală din unitatea de parchet mai sus precizată.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii