Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Popa "ALDE Constanța nu este afectată de ieșirea de la guvernare"

ro

26 Aug, 2019 18:36 1637 Marime text
Șefii filialelor ALDE și conducerea centrală a partidului au decis, luni, în Parlament, să iasă de la guvernare și să facă alianță cu Pro România, potrivit surselor.

De asemenea, ALDE va susține candidatura independentă a lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale.

„Constanța nu este afectată de ieșirea de la guvernare, nu sunt secretari de stat sau miniștri care să demisioneze. La nivel de județ, noi ne vom face campania noastră, vom identifica candidați în fiecare localitate. La nivelul consiliului județean, vom discuta punctual fiecare proiect. Cu Pro România avem o alianță doar pentru susținerea candidaturii la prezidențiale a lui Mircea Diaconu”, spune Ion Popa președintele ALDE Constanța.

Popa, care îl cunoaște foarte bine pe Diaconu, spune că e un candidat bun, care are șanse să între în turul al doilea dacă face o campanie bună.

Deputatul Mircea Dobre, co-președinte Pro România : „Este o alianță electorală, în urma căreia vom susține candidatura lui Mircea Diaconu la prezidențiale. Nu suntem cele mai mari organizații, trebuie să găsim cele mai bune strategii să facem o campanie bună. În curând vom începe strângerea de semnături, după ce alianța se va înregistra la BEC."

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii