Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD Constanța - „Cheltuirea banului public trebuie să se facă transparent si cu respectarea legii!”

ro

14 Jul, 2023 15:45 1292 Marime text
PSD Constanța a transmis un comunicat de presă prin care își exprimă punctul de vedere cu situația creată prin acțiunea DNA Constanța la Primăria Constanța, implicit la comunicatul de presă remis de DNA Constanța cu privire la calitatea de suspect a edilului Vergil Chițac, cât și a calității de suspecți a lui Adrian Talpeș și Alin Vintilă

Echipa PSD Constanța a transmis că ei au atras atenția public în cadrul ședinței CLM că doresc respectarea Legii 69/2000.

Redăm mai jos comunicatul integral:


„Nimeni nu este mai presus de lege!

Organizarea și desfășurarea competiției de întrecere ambracațiuni de viteză pe apă, care a avut loc luna trecută pe Lacul Siutghiol, se află sub lupa procurilor.

Încă de la început, la votul în Consiliul Local Municipal Constanța, echipa PSD a atras atenția public că PSD isi doreste organizarea unor evenimente de anvergură care să aducă beneficii cuantificabile orasului, însă DOAR cu respectarea Legii 69/2000. Din păcate, evenimentul nu a fost unul așa cum s-a dorit a fi ... si....  se pare ca, nici nu a fost organizat cu respectarea legii.

La acel moment, echipa PSD a punctat:

“Avem o scurtă obiecțiune, în sensul că Legea nr. 69/2000 spune foarte clar că finanțările directe se pot face către entități care activează pe raza UAT municipiul Constanța, respectiv federații sportive naționale. Tocmai de aceea, noi vom susține acest protocol, dar în matca Legii nr. 69/2000 și anume primărie, Clubul Sportiv Municipal și, bineînțeles, Federația Română de Yachting.”

Avem nevoie de CSM, avem nevoie de acesta entitate, dar asa cum echipa PSD a subliniat prin vocea liderului de grup, Costin Rasauteanu, trebuie respectat tot cadrul legal și toate etapele procedurale prevăzute de lege.



Cheltuirea banului public trebuie să se facă transparent si cu respectarea legii!”, a transmis PSD Constanța.


Citește și:

Chițac, Talpeș și Vintilă, suspecți la DNA Constanța „Club Sportiv Municipal Constanța va executa în numele și pe seama Municipiului Constanța” (DOCUMENT)

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii