Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Probleme pentru Iohannis?! USR PLUS anunţă că vor avea candidaţi comuni la toate alegerile viitoare

ro

28 May, 2019 00:00 1615 Marime text
Alianţa 2020 USR PLUS va avea candidaţi comuni la toate alegerile viitoare, a anunţat preşedintele USR, Dan Barna, menţionând că pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale toate opţiunile sunt deschise. „Alianţa va avea candidaţi comuni la toate ciclurile electorale: şi la prezidenţiale, şi la locale, şi la naţionale. Vom decide în perioada următoare cum vom aborda fiecare din aceste etape”, a spus Barna, într-o conferinţă de presă.

Întrebat despre candidatul la prezidenţiale, Barna a spus: „Toate opţiunile sunt deschise. Nu avem un scenariu predefinit, analizăm 4 - 5 scenarii care pot deveni realitate”. El a mai informat că USR va avea un Congres în 13 iulie, în care se va modifica statul partidului. În toamnă, Congresul USR se va reuni pentru a alege preşedintele partidului.

„Vom avea un Congres pe 13 iulie, vom avea unul în toamnă pentru alegerea Biroului Naţional, pe 13 iulie vom face modificări de statut. Pe 13 iulie o să le propun modificarea statului în sensul alegerii preşedintelui USR de către toţi membrii, nu de delegaţi la Congres. În toamnă vom avea şi alegerea preşedintelui USR electronic, pe platformă, cum am ales şi candidaţii la europarlamentare”, a adăugat Barna.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii