Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidatul Alianţei 2020 USR-PLUS la europarlamentare Clotilde Armand se întâlneşte cu electoratul de la Constanţa şi Medgidia

ro

17 May, 2019 00:00 2358 Marime text
Constănţenii sunt invitaţi pe faleza Cazinoului, astăzi, în intervalul orar 13.30-15.00, pentru o întâlnire cu candidatul Alianţei 2020 USR-PLUS la alegerile europarlamentare Clotilde Armand.

Clotilde Armand are peste 20 de ani de experienţă ca manager executiv în mari companii europene şi americane. Ca europarlamentar, se angajează să promoveze România ca ţară în care cetăţenii îşi doresc să fie în primul pluton european.

Direcţiile principale de acţiune din programul său sunt: dezvoltarea infrastructurii cu sprijin comunitar, negocierea fondurilor în special pentru autostrăzile Transilvania şi Moldova şi sprijin instituţional real pentru redactarea caietelor de sarcini, pe care o consideră marea problemă a proiectelor de infrastructură din România. Dar şi susţinerea ideii ca fondurile nefolosite, din incapacitate guvernamentală, să se regăsească în bugetele ulterioare, pentru a nu penaliza dezvoltarea de ansamblu a ţării.

Intră pe www.usrplus.ro şi află obiectivele noastre pentru România. Pe 26 mai votează Alianţa 2020 USR PLUS, poziţia 2 pe buletinul de vot!
 
Sursa foto: Imaginea a fost pusă la dispoziţie de USR-PLUS

Material la comanda USR. Cod unic de identificare: 41190006
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii