Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:03 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul Congres Pro România va avea loc pe 21 octombrie. Vor fi prezentate agenda politică şi „guvernul de umbră“. Partidul nu este interesat de „baronii locali“

ro

18 Oct, 2018 00:00 1551 Marime text
La congresul anunţat pentru duminică, 21 octombrie a.c., de la Bucureşti, partidul Pro România va lansa agenda politică, priorităţile politice, responsabilii de domenii şi un fel de guvern din umbră. La sfârşitul acestei săptămâni are loc primul congres al Pro România.

Pro România are în jur de 7.000 de membri înscrişi în baza de date, iar reprezentanţii partidului au anunţat deja că formaţiunea politică oferă inclusiv posibilitatea unor parteneriate politice, în sensul că aceia care o susţin nu trebuie să fie neapărat membri de partid. Pro România a anunţat însă că nu-i va primi în rândurile sale pe „baronii locali”.

Congresul Pro România va avea la Romexpo. Potrivit unui comunicat al formaţiunii, congresul va fi precedat, sâmbătă, de o serie de dezbateri pe care Pro România le organizează împreună cu societatea civilă, partenerii sociali şi mediul academic în următoarele domenii: fonduri europene, administraţie publică, incluziune socială, relaţia cu partenerii sociali şi societatea civilă, politică externă, educaţie, energie, transporturi, justiţie, agricultură, mediu, economie, debirocratizare, sănătate şi digitalizare. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii