Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele consilierului județean PRO Romania Leonard Drăgan (DOCUMENTE)

ro

01 Jul, 2024 19:10 597 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale consilierului județean PRO Romania Leonard Drăgan.
 
Potrivit documentului publicat în luna iunie 2024 pe site-ul Consiliului Județean Constanța, Leonard Drăgan nu deține terenuri, imobile, autoturisme, nu are conturi sau datorii.
 
La rubrica Venituri a menționat salariul primit ca manager general la Asociația Grup Local Dobrogea Nord din Constanța, în valoare de 98.000 de lei, indemnizația de consilier județean de 14.175 lei.
 
În declarația de interese a menționat calitatea de unic asociat în cadrul SC SMART Vision Experience SRL Constanța și calitatea de membru în Organizația PRO ROMANIA Constanța.
 
Despre SC SMART Vision Experience SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, interogată la data de 1 iulie 2024, societatea a fost înființată în anul 2019 și are sediul social pe Strada Iederii, Nr. 22, Constanța.
 
Pentru anul 2023 societatea a raportat cifră de afaceri de 204.294 lei, profit de 43.277 lei și niciun angajat. Unic asociat și administrator este Leonard Drăgan.
Societatea se ocupă cu Activități Fotografice.
 
În Secțiunea „Documente" pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Leonard Drăgan, consilier județean PRO Romania, în cadrul Consiliului Județean Constanța.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și: 

Declarații de Avere ConstanțaConsilierul județean Leonard Drăgan, unic asociat și administrator în cadrul unei firme (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii