Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:33 13 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele USR Constanța, “războiul declarațiilor” cu administratorul județului. Amendamentul lui Teodorovici, o vizează direct pe Mirela Matichescu

ro

02 Jul, 2020 00:00 2749 Marime text
  • Mirela Matichescu, administratorul județului s-a supărat că USR Constanța, a criticat amendamentul lui Orlando Teodorovici prin care apăra beach-barurile construite ilegal
  • Societatea acesteia are sector de plajă închiriat și a fost amendată de Apele Române
  • Firma Noche Caliente SRL se află printre cele vizate de demolarea construcțiile ilegale de plajele din Mamaia, Constanța și Năvodari
  • Aceasta a fost somată, încă din luna mai, să demoleze construcții de pe plaja din Năvodari, însă Matichescu nu s-a conformat şi a urmat calea instanţei


Președintele USR Constanța, Remus Negoi, continuă războiul declarațiilor în mediul online cu administratorul județului Constanța, Mirela Matichescu (PSD).
“Această doamnă era supărată că noi, USR Constanța, am criticat amendamentul lui Orlando Teodorovici prin care apăra beach-barurile construite ilegal. Pesediștii nu stau degeaba nici în pandemie. Pentru buzunarele lor, bineînțeles... Respectiva doamnă nu stă degeaba. Bine, nu e vorba de Consiliul Județean, acolo stă. E vorba de propriile afaceri. Din 24 iunie 2020, Mirela Matichescu devine asociat unic într-o societate comercială. Foarte lăudabil până aici. Firma Mirelei Matichescu are sectoare de plajă închiriate sau preluat prin asociere în participațiune, pe câte 5 sau 10 ani. Doamna și-a construit și beach-baruri pe aceste sectoare de plajă. Doamna e supărată că legea ar impune demolarea / desființarea beach-barurilor construite ilegal.
Îmi cer scuze că nu știam ce capacitate genială are Consiliul Județean în persoana Mirelei Matichescu”, susține Remus Negoi.

 

Amendamentul lui Eugen Teodorovici, protejează pe proprietarii de beach-baruri care încalcă legea

“Eugen Teodorovici sare în apărarea “jăpcarilor”care au construit terase ilegale pe plajele de pe litoral. Din grijă pentru prietenii cu care face afaceri, Teodorovici a depus două amendamente prin care toate terasele construite ilegal și în bătaie de joc pe litoralul Mării Negre pot scăpa de la demolare. Un demers abject, care demonstrează că mafia de la Constanța își vede în continuare de propriile interese. Sunt zeci (poate chiar sute) de construcții ilegale împrăștiate pe întreg litoralul, sfidând toate prevederile legale, arhitectonice și estetice.
Să nu credeți cumva că lui Teodorovici îi pasă acum de mediul de afaceri. A avut ocazia să o facă atâta vreme cât a fost în funcție. Pe el îl interesează să-și protejeze interesele personale și pe cele ale grupărilor economice pe care le patronează PSD (și nu numai)”, a spus și deputatul USR de Constanța, Stelian Ion.
La rândul său, Mirela Matichescu spune că “a devenit slăbiciunea și punctul de interes al liderului USR Constanța și că societatea comercială în care a devenit asociat în urmă nu administrează 6 sectoare de plajă, ci unul singur iar firma a avut mai multe puncte de lucru, în diferite locuri ale acestui sector, care au fost închise și redeschise de-a lungul ultimilor 5 ani”.

 

Matichescu, asociat unic al Noche Caliente SRL

Mirela Florența Matichescu este din 24 iunie a.c. asociat unic al Noche Caliente SRL.
Daniela Florentina Mastromarino s-a retras din societate, potrivit Monitorului Oficial al României.
Societstea a decis recent deschiderea unui punct de lucru în localitatea Năvodari, sector Plajă Năvodari II, subsector 27.
Noche Caliente SRL se află printre firmele vizate de demolarea construcțiile ilegale de plajele din Mamaia, Constanța și Năvodari.
Aceasta a fost somată, încă din luna mai, să demoleze construcții de pe plaja din Năvodari, însă Matichescu nu s-a conformat şi a urmat calea instanţei. Între timp a primit și amendă de la Apele Române.Citește și:

Mirela Florența Matichescu devine asociat unic al Noche Caliente SRL

AGA a decis Matichescu (PSD) i-a luat locul lui Geambazu (PNL) în Consiliul de Administraţie al Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu

Parteneri în afaceri și în viața privată George Răzvan Micu, din nou administrator al societății deținută de Mirela Matichescu. Bărbatul plecase din firmă în 2017!

Ce mai coincidenţă! Evenimentul „Hang Out“, realizat cu bani publici de la Consiliul Judeţean, la doi paşi de afacerea asociatului Mirelei Matichescu (galerie foto + video)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii