Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:12 20 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AGA a decis Matichescu (PSD) i-a luat locul lui Geambazu (PNL) în Consiliul de Administraţie al Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu

ro

21 Jan, 2020 00:00 2179 Marime text

În şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor Societăţii Naţionale Aeroportul Mihail Kogălniceanu s-a decis cooptarea reprezentantului Consiliului Judeţean în Consiliul de Administraţie al societăţii.
Astfel, administratorul public al judeţului Constanţa, Mirela Matichescu, revine în CA-ul Aeroportului Kogălniceanu, după ce îşi pierduse mandatul de administrator în cadrul şedinţei AGA din 9 ianuarie a.c. Prin cooptarea Mirelei Matichescu, tulceanul Geambazu Nicu Daniel, membru al PNL Tulcea, şi-a pierdut calitatea de administrator.
 
Vă prezentăm noua componenţă a Consiliului de Administraţie al Societăţii Naţionale Aeroportul Mihail Kogălniceanu, aprobată în şedinţa AGA din 20 ianuarie a.c.:
Bogdan Artagea - directorul AIMK
Horia Mihail Acatrinei - director economic al AIMK
Toni Romani Avramescu Gruia - reprezentat Fondul Proprietatea - acţionar cu 20%
Ligia Elena Căpăţână  - reprezentantul Primăriei Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa
Mirela Matichescu - reprezentantul Consiliului Judeţean Constanţa, acţionar cu 20%
Secil Cantaragiu - consilier local PMP
Constantina Vasilescu - consilier judeţean PNL în CJ Ialomiţa.
 
Noii administratori provizorii vor încasa o indemnizaţie de 4.631 de lei brut. Vă reamintim că şedinţa AGA de ieri s-a întrunit ca urmare a solicitării Consiliului Judeţean Constanţa, care a cerut anularea hotărârii AGA din 9 ianuarie şi păstrarea mandatului reprezentantului CJ în CA-ul Aeroportului Mihail Kogălniceanu. Conducerea UAT Constanţa a mai solicitat Ministerului Transporturilor şi stabilirea noilor membri ai Consiliului de Administraţie prin vot cumulativ al fiecărui acţionar, dar se pare că va renunța la această pretenție, în schimb vor solicita în următoarea AGA, reducerea numărului membrilor Consiliului de Administrație de la 7 la 5.

 

Citeşte şi: 

Consiliul Judeţean are din nou reprezentant în Consiliul de Administraţie al Aeroportului de la Kogălniceanu 


PSD a fost ras din CA-ul Aeroportului Kogălniceanu. CJC a rămas fără reprezentant şi cere o nouă convocare a AGA şi vot cumulativ (document + galerie foto)
https://www.ziuaconstanta.ro

 
Ministerul Transporturilor a eliminat reprezentatul CJC din Consiliul de Administraţie al Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu. Iată noul Consiliu de Administraţie
https://www.ziuaconstanta.ro
 
Consiliul de Administraţie al Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu, împănat cu pesedişti (galerie foto)
https://www.ziuaconstanta.ro
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii