Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:11 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, ia în calcul noi conduceri la ANAF și Vamă

ro

11 Dec, 2023 14:48 806 Marime text
Sursa foto: Facebook



 
  • Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni, la finalul ședinței conducerii centrale a partidului, că șefii ANAF și ai Vămii ar putea să fie schimbați din funcție și că lanțul de comandă ar putea suferi modificări în teritoriu, potrivit știripesurse.ro.

Întrebat dacă este nevoie de reorganizarea ANAF și a Vămii după ce premierul Marcel Ciolacu s-a declarat complet nemulțumit de activitatea de combatere a evaziunii fiscale, Ciucă a răspuns:
 

„E o măsură care trebuie luată la nivelul ministerului și la nivelul Guvernului. Inclusiv acest aspect a fost luat în calcul, numirea unei noi conduceri și la ANAF și la Vamă, plus o serie întreagă de măsuri care vizează eficientizarea structurilor din teritoriu pentru că acum avem structuri județene, avem structuri regionale și într-un anume fel ele își dedublează activitatea. Se va rămâne pe o singură linie de subordonare”.


Fostul premier a adăugat că Ministerul FInanțelor pregătește un proiect de lege „care asigură înăsprirea pedepselor pentru cei care fac evaziune fiscală” și care ar avea ca efect încasări la buget de aproximativ 10 miliarde de lei.
 
 Citește și
Nu se va umbla la voucherele pentru bugetari
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii