Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciucă Nu se va umbla la voucherele pentru bugetari

ro

08 Dec, 2023 17:41 916 Marime text
foto: Facebook.com Nicolae Ciucă, a declarat vineri, la Slatina, că anul viitor bugetarii vor primi voucherele de vacanţă şi că "foarte clar şi fără echivoc" nu va fi modificat pilonul doi de pensii şi se va aplica şi majorarea contribuţiei la acest pilon de la 1 ianuarie 2024, aşa cum a fost asumată prin PNRR.

Totodată, el a subliniat că prin aplicarea măsurilor din ordonanţa referitoare la reducerea cheltuielilor bugetare s-a realizat o economie de peste trei miliarde lei într-o singură lună.

"Din ce ştiu eu, da, nu umblăm la voucherele de vacanţă. Cert este că din discuţiile pe care le-am avut cu ministrul Finanţelor, la o lună completă de la aplicarea acestei ordonanţe la nivelul cheltuielilor bugetare s-a realizat o economie de peste trei miliarde de lei. Ceea ce este important şi este important şi ca mesaj şi pentru mediul de afaceri, adică nu punem presiune doar pe mediul de afaceri, iată că s-a reuşit prin aceste măsuri reducerea cheltuielilor bugetare cu peste trei miliarde de lei într-o lună", a răspuns Nicolae Ciucă, întrebat dacă anul viitor se vor mai acorda bugetarilor vouchere de vacanţă.


Sursa: Agerpres.ro. 


Citește și:

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, despre candidatura sa la alegerile prezidențiale. „Nu pot să le cer ceva colegilor si eu să mă dau la o parte” (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii