Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președinta Organizației Județene de Femei a PNL Constanța, Mihaela Scrieciu a demisionat din partid și din calitatea de consilier județean

ro

04 Apr, 2022 16:15 3387 Marime text

Președinta Organizației Județene de Femei a PNL Constanța, Mihaela Scrieciu a demisionat din PNL și din calitatea de consilier județean. Fosta liberală a precizat pentru ZIUA de Constanța că și-a depus demisiile luni dimineață.

Acesta este nemulțumită de ce se întâmplă în partid.

„Date fiind evenimentele ce se precipită pe scena politică, nu pot decât să îmi amintesc de expresia: "Aveți grijă ce vă doriți, tot timpul e loc și de mai rău!"

În rest, le sfătuiesc pe dragile mele colege să șteargă repede fotografiile postate pe facebook cu actualul președinte (n.r. Florin Câțu) al partidului, chiar dacă la congres s-au călcat pe picioare pentru un selfie cu el!, este postarea acesteai de pe pagina de socializare. 


Demisia din calitatea de consilier județean a înregistrat-o azi, 04 aprilie. Iar la partid, tot astăzi.

Mihaela Scrieciu era susținătoare a lui Ludovic Orban. 

A intrat în politică în 2015. Avea convingeri de dreapta și a simțit că un loc în PNL i s-ar potrivi cel mai bine, desi în acel an partidul nu trecea deloc printr-o perioadă fastă. Ca și acum de altfel.

Prima funcție în partid i s-a propus în 2018, atunci când a acceptat să fie președintele organizației de femei din PNL Constanța.

A preluat inițial interimar funcția, pentru ca după câteva luni să fie aleasă, conform statutului partidului.

În 2020 s-a aflat pe un loc neeligibil pe lista PNL Constanța pentru Camera Deputaților.

 Potrivit secretarului executiv al PNL Constanța, Marian Crușoveanu, mandatul de consilier județean vacant revine lui Cristian Roșca de la organizația PNL Năvodari.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii