Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanța a validat mandatul consilierului județean liberal Cristian Gelu Roșca

ro

23 Apr, 2022 00:00 1488 Marime text
  • Magistrații de la secția I civilă a Tribunalului Constanța s-au pronunțat în dosarul nr. 2840/118/2022
  • Obiectul dosarului este  validare mandat consilier județean PNL Cristian Gelu Roșca
  • Roșca, de la organizația PNL Năvodari, o înlocuiește astfel pe fosta președinta Organizației Județene de Femei a PNL Constanța, Mihaela Scrieciu, care a demisionat din PNL și din calitatea de consilier județean


Magistrații de la secția I civilă a Tribunalului Constanța s-au pronunțat în dosarul nr. 2840/118/2022.

Obiectul dosarului este  validare mandat consilier județean PNL Cristian Gelu Roșca.

Iată soluția pe scurt: „Admite cererea formulată de petentul Consiliul Judeţean Constanţa – Cabinetul Secretarului General al Județului, privind validarea mandatului de supleant consilier județean în Consiliul Județean Constanța.

Validează mandatul de consilier județean al Cristian Gelu Roșca înscris ca supleant la poziția nr. 16 pe lista supleanților pentru funcția de consilier județean, conform procesului-verbal de constatare a rezultatelor alegerilor desfășurate la data de 27.09.2020. Comunică prezenta încheiere Prefectului județului Constanța și Secretarului General al Județului Constanța. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la comunicare. Cererea se depune la Tribunalul Constanța. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, astăzi, 21.04.2022".

Cristian Gelu Roșca, de la organizația PNL Năvodari, o înlocuiește astfel pe fosta președinta Organizației Județene de Femei a PNL Constanța, Mihaela Scrieciu, care a demisionat din PNL și din calitatea de consilier județean.
 
 
PRECIZĂRI:
          
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Președinta Organizației Județene de Femei a PNL Constanța, Mihaela Scrieciu a demisionat din partid și din calitatea de consilier județean

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii