Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihaela Scrieciu, candidat PNL Constanța la parlamentare „Am fost confirmată cu SARS-CoV-2“

ro

21 Oct, 2020 17:36 3513 Marime text


Mihaela Scrieciu, candidat PNL Constanța pe listele pentru Camera Deputaților, a anunțat pe Facebook care a fost motivul pentru care nu a putut fi prezentă astăzi la depunerea candidaturilor, alături de colegii săi din PNL.

Potrivit declarației sale, aceasta a fost confirmată cu noul Coronavirus, fiind diagnosticat pozitiv și fiul său cel mic, în vârstă de 13 ani.

Iată declarația afișată pe profilul său de Facebook:

„Îmi pare rău că nu am putut să-i însoțesc pe colegii mei astăzi la depunerea candidaturilor pentru alegerile parlamentare, însă din păcate vă informez cu regret că atât eu, cât și fiul meu cel mic (13 ani), am fost confirmați pozitiv cu virsul SARS-CoV-2.

Amândoi avem simptome.

Eu am dureri de cap și secreții nazale, însă copilul are și febră.

Am informat instituțiile abilitate și toate persoanele cu care am intrat în contact în ultimele zile, am luat legătura cu un medic și, în prezent, suntem în izolare la domiciliu.

Încă de la debutul pandemiei am respectat toate regulile de protecție și distanțare socială, însă la acest moment nu știm cum am contactat virusul.


Este nevoie de o mai multă conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă rata de răspândire a acestui virus ce pune în pericol sănătatea familiilor noastre.

Aveți grijă de voi și încercați, pe cât posibil, să nu lăsați garda jos nicio clipă pentru a îi proteja și pe cei apropiați vouă!“


Mihaela Scrieciu se află pe lista PNL Constanța pentru Camera Deputaților.

Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii