Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premii de la PDL Medgidia pentru zece elevi merituoşi

ro

31 Jan, 2012 00:00 3404 Marime text
medgidia-moinescu.jpgLa sediul PDL Medgidia s-a desfăşurat sâmbătă festivitatea de premiere a elevilor cu cele mai bune rezultate la învăţătură din localitate. Tinerii au primit premii în bani şi au fost încurajaţi ca la finalizarea studiilor să-şi găsească un loc de muncă în ţară şi, de ce nu, în Medgidia

Preşedintele organizaţiei PDL Medgidia, Dumitru Moinescu, acordă premii elevilor de elită pentru al doilea an consecutiv. Sâmbătă, elevii din Medgidia care au avut cele mai mari medii, care au participat şi au obţinut premii la olimpiade sau la diferite competiţii şcolare, au primit din partea organizaţiei PDL Medgidia sume cuprinse între 250 şi 300 de lei. Câte 250 lei au fost acordaţi elevilor din clasele V-VIII, în timp ce suma de 300 de lei a revenit fiecărui elev de liceu premiat. Liderul PDL Medgidia şi-a propus prin această iniţiativă să încurajeze elevii cu rezultate bune la învăţătură. „Încă de anul trecut premiem copiii care obţin cea mai mare medie pe şcoală la sfârşitul fiecărui semestru", a precizat Dumitru Moinescu. Festivitatea s-a desfăşurat la sediul PDL Medgidia, iar lista cu premianţi au fost propusă de conducerile celor zece şcoli din municipiul Medgidia. Iată numele elevilor merituoşi premiaţi pentru rezultatele obţinute: Ramona Georgiana Predica - elevă a Şcolii „Constantin Brâncuşi", Elena Ionela Munteanu - Şcoala „I. L. Caragiale", Tania Bacale - Şcoala „Spiru Haret", Marius Andrei Matei - Şcoala „Mihail Sadoveanu", Iuliana Nastor - Şcoala „Lucian Grigorescu", Alexandra Ionela Titianu - Şcoala „Mircea Dragomirescu", Georgiana Voicu - Liceul „Nicolae Titulescu", Nicoleta Carazeanu - Liceul „Nicolae Bălcescu", Melys Aleyna Sercan - Colegiul „Kemal Ataturk" şi Gabriela Constantin - Colegiul „Kemal Ataturk".

Doi elevi au participat şi la festivitatea de anul trecut

Iniţiativa organizaţiei PDL Medgidia dă deja rezultate şi-i impulsionează pe elevi să obţină an de an note bune. Astfel, printre premianţii acestei ediţii s-au aflat şi doi elevi care au participat şi la festivitatea de anul trecut. Mai precis, elevii Marius Andrei Matei de la Şcoala „Mihail Sadoveanu" şi Melys Aleyna Sercan de la Colegiul Naţional „Kemal Ataturk" au câştigat pentru a doua oară premiul acordat de formaţiunea politică. Elevii vor profita de cadoul bănesc pentru a-şi îndeplini o dorinţă. „După premiere, la un pahar de suc şi o prăjitură, elevii premiaţi au dezvăluit felul în care folosesc banii. Tania ne-a spus că va merge la shopping la Maritimo. Andrei şi-a cumpărat din premiul obţinut anul trecut o bicicletă", a declarat preşedintele PDL Medgidia. Tinerii nu au fost doar premiaţi, ci şi încurajaţi să rămână după finalizarea studiilor în ţară. „Copiii premianţi au aflat de Proiectul Parcului Industrial Medgidia şi doresc să-şi găsească un job bine plătit la întreprinderile care se vor construi acolo", a precizat Dumitru Moinescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ion 11 Mar, 2012 07:32 Un oras care cindva era un oras industrial a ajuns vai de el :prafuit, plin de ciini vagabonzi si politicieni care doar stiu sa vorbeasca in van! Ar trebui sa li-se interzica vorbaria ....Sa arate doar ce au facut pentru popor! Sper ca D-nul Moinescu sa termine acest proiect atit de important pentru noi! Un proiect vital pentru popor si a fost lasat in paragina ani de zile!Rusine!!!!!!!!
  • tudorica iulian 07 Feb, 2012 15:01 Felicitari.Tineti-o tot asa.bravo PDL.
  • Parinte 31 Jan, 2012 18:05 Fara cuvinte. Pentru medgidieni este ceva rar sa aiba loc un asemenea eveniment. Felicitari tuturor copiilor,parintilor iar dvs d-le Moinescu.....FARA CUVINTE. Nu-mi gasesc cuvintele cele mai potrivite .Ma bucur ca Medgidia are un OM ca dvs. Iata ca cineva,aici ne iubeste si pe noi medgidienii.Cu lacrimi in ochi,va multumesc d-le Moinescu!Sa veniti mai repede primar sa faceti lucruri utile si trainice asa cum numai dvs stiti si puteti. Voi vota Moinescu cu doua maini si fiti sigur ca tot neamul meu.Multumim in numele copiilor.Sanatate!!!!