Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanța lucrează la un set de măsuri pentru diminuarea efectelor pe care epidemia COVID-19 le va avea asupra economiei locale

ro

19 Mar, 2020 00:00 2833 Marime text

PNL Constanța se concentrează în această perioadă pe întocmirea unui set de măsuri în vederea diminuării efectelor pe care epidemia COVID-19 le va avea asupra Constanței.

“Turismul va fi direct impactat de restricțiile impuse de această epidemie. Și portul Constanța poate avea de suferit din cauza reducerii volumului de consum. Obiectivul nostru este să găsim cele mai bune soluții pentru a ne asigura că cei care lucrează în aceste industrii și familiile lor nu vor avea de suferit.
Lucrăm în strânsă colaborare cu echipa executivă, precum și cu instituțiile locale, coordonate de prefectul Județului Constanța. Evaluăm situația stocurilor de materiale sanitare și cea a echipamentelor medicale pentru a ne asigura că toate demersurile legislative ce țin de Constanța se vor desfășura cu cea mai mare viteză în perioada următoare. Reacția promptă cu măsuri adecvate este crucială pentru a restrânge efectele epidemiei”, transmite președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.
 
Parlamentarul, aflat în autoizolare până pe 23 martie a.c., după ce a fost testat negativ împotriva Covid 19, transmite și mesaj locuitorilor județului Constanța: “Autoizolarea la domiciliu în care sunt în aceste zile îmi dă răgaz să urmăresc cu atenție evoluția cazurilor contaminate cu coronavirus. Răspunsul prompt al autorităților, măsurile stricte de carantină au limitat numărul îmbolnăvirilor și rezultatul se vede în numărul relativ mic de cazuri pe care România le are, în raport cu alte țări, precum Italia. De aceea, este important să respectăm toate măsurile, să fim responsabili și să ne gândim că fiecare gest necugetat pe care îl facem, poate fi o sentință pentru un altcineva. Suntem cu toții conectați, orice gest produce ecou. De aceea e important să fim calmi, să ascultăm sfaturile autorităților, să respectăm măsurile și să ne gândim că împreună putem depăși orice situație”, a precizat deputatul liberal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii