Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:43 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parlamentarii PSD, în audiențe la Cernavodă și Medgidia Lipsa locuințelor sociale și a locurilor de muncă, printre problemele semnalate

ro

06 Mar, 2017 00:00 1715 Marime text
Parlamentarii PSD de Constanța au început seria audiențelor pe care le vor susține în județ. La sfârșitul acestei săptămâni, senatorul Ștefan Mihu și deputații Radu Babuș și George Vișan s-au întâlnit cu locutorii orașului Cernavodă și cu cei ai municipiului Medgidia.
 
Senatorul Ștefan Mihu spune că parlamentarii constănțeni și-au propus ca, din două în două săptămâni, să ajungă în județ pentru a discuta cu oamenii, așa cum au procedat și în campania electorală, când au cerut sprijinul locuitorilor județului Constanța.
 
„Cernavodă și Medgidia a fost primul traseu pe care l-am făcut în județ. Din două în două săptămâni, vom ajunge în localități pentru a discuta cu alegătorii noștri. Iar în săptămâna intermediară, vom susține audiențe la cabinetele parlamentare din municipiu. Următoarea deplasare din județ va fi la Năvodari și în localitățile din jurul orașului“, a explicat senatorul Mihu.
 
Formula de parlamentari urmează să fie completată în următoarea perioadă și cu senatorul Liviu Brăiloiu și deputatul Cristina Dumitrache. În continuare, celălalt senator social-democrat, Nicolae Moga, își continuă vizitele în județ în cadrul proiectului „Mogamobilul“.

Locuri de muncă, recalcularea pensiilor sau locuințe sociale

L-am întrebat pe senatorul Ștefan Mihu care sunt cele mai frecvente probleme semnalate de cetățenii care au participat la audiențele cu parlamentarii PSD. „Oamenii vin cu problemele de zi cu zi, de la recalculări de pensii, cereri de locuințe sociale, indemnizații pentru persoane cu handicap, la propuneri pentru îmbunătățirea vieții comunității locale. De pildă, la Cernavodă, cetățenii ne-au cerut sprijinul pentru extinderea utilizării agentului termic produs de centrală și pentru cartierele noi din oraș, dar și pentru utilizarea apei pentru sere. Rămâne ca și autoritățile locale să se implice în rezolvarea acestei chestiuni“, a explicat Ștefan Mihu.
 
O altă problemă semnalată de cetățeni este un minus în ceea ce privește comunicarea și explicarea programului de guvernare. „Și această chestiune va fi rezolvată, după ce Guvernul va numi un purtător de cuvânt“, a conchis senatorul.

Audiențe în municipiu, vinerea, de la 10.00 la 14.00

Cei cinci deputați PSD de Constanța - Iulian Iancu, Mircea Dobre, Cristina Dumitrache, Radu Babuș și George Vișan - și senatorii Liviu Tit Brăiloiu, Nicolae Moga și Ștefan Mihu au cabinetele parlamentare la aceeași adresă - bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 81, bl. LE31 - zona Trocadero. Programul cabinetelor parlamentare PSD Constanța este de luni până vineri, între orele 10.00 și 18.00, iar audiențele au loc vineri, între orele 10.00 și 14.00. Parlamentarii PSD mai pot fi contactați și pe adresa de e-mail cabinetparlamentarpsd@gmail.com sau la telefon 0341.710.140.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii