Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Constanței, Vergil Chițac a început dezbaterile online Deputatul USR Stelian Ion îi demontează explicațiile legate de situația bazei sportive din zona Badea Cârțan

ro

19 Jan, 2024 13:50 819 Marime text
Baza sportivă de la Badea Cârțan


Primarul municipiului Constanța a deschis discuțiile cu cetățenii orașului, începând prin a organiza pe pagina sa de Facebook o sesiune de dezbateri, cu întrebări venite din partea constănțenilor, la care acesta răspunde.  

Prima întrebare a venit din partea unui constănțean preocupat de un eventual plan pentru baza sportivă din zona Badea Cârțan.

Nemulțumit de răspunsul dat de primarul Vergil Chițac, deputatul Stelian Ion îl contrazice, demontându-i explicațiile:

„Mimând un exercițiu penibil de comunicare cu cetățenii, în scop electoral bineînțeles, primarul Vergil Chițac defilează public cu un răspuns mincinos despre situația bazelor sportive din oraș, cum ar fi Badea Cârțan - despre a cărei soartă a fost întrebat cu subiect și predicat de un constănțean.

 
Pe de-o parte, Chițac spune că „și-a făcut toate lecțiile“, iar pe de altă parte dă vina pe Agenția Națională pentru Sport, însă omite să spună că, de fapt, sala din acest complex se află în proprietatea primăriei și că acolo putea deja să înceapă treaba.

Și asta cu atât mai mult cu cât, în urma procesului de bugetare participativă inițiat de USR, există, încă din 2022, un proiect important pentru care a fost alocată suma de 500.000 de lei destinată reabilitării sălii de sport a complexului Badea Cârțan.

Asta pentru că era un demers ce avea în spate o inițiativă USR și pentru că suma respectivă presupune transparență decizională în cheltuirea banului public, aspect de care inculpatul pentru abuz în serviciu s-a ferit pe toată durata mandatului său. Proiectul, domnule Chițac, aparține constănțenilor. Ei l-au propus, ei l-au votat și vor să-l vadă dus la bun-sfârșit!", susține președintele USR Constanța, Stelian Ion.


 Citește și:

„Am semnat contractul de lucrări modernizarea sistemului de termoficare”
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii