Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizatia lui Tudorel Chesoi, laudata de prim-vicepresedintele Pavelescu

ro

01 May, 2010 02:42 1931 Marime text
cap_9.jpgPrim-vicepreşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu a fost prezent ieri la Constanţa, într-o vizită de verificare a modului în care organizaţia ţărănistă de la malul mării implementează proiectul pilot pe care partidul a decis să-l verifice mai întâi pe filiala constănţeană.

Oaspetele ţărănist a lăudat organizaţia de lamalul mării precizând că vizitele la Constanţa sunt rare tocmai pentru că "lucrurile merg foarte bine la Constanţa": "Preşedintele Chesoi are o ambiţie foarte mare iar orice şi-a propus va reuşi. Am fost surpinşi să observăm că organizaţia de la Constanţa şi-a făcut temele. Noi pregătim alegerile locale din 2012 iar partidul trebuie să îşi găsească reprezentanţi în toate cele 587 de secţii de votare. De asemenea trebuie să ne găsim candidaţii pentru consiliu judeţean şi pentru primărie. Activismul lucrează pentru PNŢCD".

Reprezentatul conducerii centrale la malul mării a denunţat faptul că partenerii democrat-liberali nu respectă protocolul încheiat înaintea alegerilor prezidenţiale şi nu fac nici un pas înainte pentru definitivarea alianţei de guvernare promise. "PNŢCD nu poate fi luat în derâdere, nu poate fi tratat cu aroganţă. La acest moment nu avem nicio relaţie cu PDL-ul", a mai precizat Pavelescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marian 02 May, 2010 10:07 Pavelescule,o sa faceti voi alianta cu PDL cind o zbura porcul.