Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeile social-democrate, în vizită la Căminul pentru persoane vârstnice Constanţa

ro

06 Mar, 2024 15:34 626 Marime text
„Femeile sunt fundamentul unei societăţi echitabile şi progresiste, iar contribuţia lor este esenţială pentru construirea unui viitor mai bun pentru toţi!" 

Viaţa, arta, chiar şi energia se declină la feminin. Ambiţioase, dinamice, cu plăcerea muncii, emotive şi eficace, femeile fac ca intervenţia lor să fie mai intuitivă, mai psihologică, benefică întregii omeniri. 

Pentru toate doamnele şi domnişoarele, timpul se opreşte puţin în loc la fiecare început de primavară să vă aducă un omagiu.

Joi, 7 martie 2024, începând cu ora 11.00, reprezentantele Organizaţiei Femeilor Social Democrate Constanţa vor fi alături de doamnele din Căminul pentru persoane vârstnice Constanţa, iar la ora 13.00 vor fi prezente la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă din comuna Poarta Albă.

Vineri, 8 martie 2024 începând cu ora 9.00 reprezentantele Organizaţiei Femeilor Social Democrate Constanţa vor fi alături de doamnele şi domnişoarele — medici, asistente medicale, infirmiere, precum si de femeile aflate in sectiile maternitate si neonatologie, cu ocazia "Zilei Internationale a Femeii " din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei". Cu această ocazie vor fi oferite în dar flori si marţişoare, simboluri ale primăverii. 

Vă dorim o primăvară cu sănătate, linişte, pace şi normalitate! 

Citește și:

OFSD la ceas de sărbătoare1000 de femei social-democrate petrec la Constanța! (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii