Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE Text Mariana Gâju, alături de membrele OFSD, celebrează femeile la Spitalul Județean Constanța (FOTO+VIDEO)

ro

08 Mar, 2024 09:00 887 Marime text





 
  • După ce ieri, 7 martie a.c., reprezentantele Organizaţiei Femeilor Social Democrate Constanţa au fost alături de doamnele din Căminul pentru persoane vârstnice Constanţa și la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă din comuna Poarta Albă, astăzi organizația, reprezentată de Mariana Gâju face o vizită și la Spitalul Județean Constanța.
 
 

„ În ziua de 8 martie, să lăsăm pentru mamele care aduc pe lume viață, să lăsăm și  pentru asistentele ș medicii de la spital de la Spitalul Județean Constanța, acest simbol al vieții, primăverii, al respectului față de mamă”, a spus Mariana Gâju.

8 martie, Ziua Internațională a Femeii, reprezintă pentru Mariana Gâju un prilej de a fi împreună cu personalul feminine din spital care „îngrijesc 24 din 24 de ore populația județului Constanța”
 

„Acum ne adresăm celor două secții unde viața vine sprijinită și de profesionalismul dumnealor. Este vorba despre secția de obstetrică ginecologie și le-am oferit darurile primăverii atât mămicilor care aduc pe lume copii cât și personalului care ajută la acest act atât de important. Este din partea femeilor social democrate un act dăruit din tot sufletul. Florile sunt încă o dată dovada respectului și a prețuirii pe care noi o avem față de ele. Să spuneți mămicilor că atâta vreme cât copiii vin pe lume speranța nu moare niciodată!”, a spus Mariana Gâju.









Citește și
Femeile social-democrate, în frunte cu Mariana Gâju, prezente la Căminul pentru persoane vârstnice Constanţa (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii