Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

N-a uitat cum Antonescu i-a smuls microfonul la mitingul din ianuarie Radu Mazăre nu a participat la lansarea USL

ro

22 Oct, 2012 01:00 2319 Marime text
Mazare-398x225.jpgOrganizaţiile lui Marian Vanghelie, Liviu Dragnea şi Radu Mazăre au adus cei mai mulţi manifestanţi la lansarea candidaţilor USL. Peste 75.000 de membri USL au participat, săptămâna trecută pe „Arena Naţională" la prezentarea candidaţilor alianţei pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Majoritatea organizaţiilor au adus la Bucureşti între 500 şi 1.000 de participanţi, dar au existat şi excepţii. USL Constanţa a deplasat la Bucureşti 2.500 de manifestanţi, dintre care 500 au provenit de la PNL. Şi de data aceasta, o parte dintre oamenii lui Mazăre au purtat uniforme. De această dată, uniforma verde şi basca roşie nu au fost purtate doar de tinere, ci şi de doamne trecute de prima tinereţe. Alături de Gigi Becali, Radu Mazăre a fost marele absent al lansării USL. Primarul se afla într-o vacanţă în străinătate.

La un pas de încăierare la mitingul USL din ianuarie

În luna ianuarie, primarul Constanţei s-a îmbrăcat militar şi s-a dus la manifestaţia de la Bucureşti cu o duzină de blonde cu băşti roşii. La aceea manifestare, Victor Ponta şi Crin Antonescu i-au tăiat microfonul. Excentricul edil i-a eclipsat pe cei doi lideri, care voiau să pozeze în „salvatori" ai naţiunii. Tensiunile dintre ei s-au amplificat când mulţimea îi cerea lui Mazăre să urce pe scenă, iar Antonescu şi Ponta voiau să-l ţină spectator. Până la urmă, după mai multe contre, acesta a ajuns pe scenă. Deşi îşi zâmbeau, de aparenţă, rictusurile de pe faţa liderului liberal şi a primarului Constanţei semănau, mai degrabă, a rânjete.
Un lucru a fost clar: prezenţa primarului din Constanţa nu le-a picat bine lui Ponta şi Antonescu, care nu l-au lăsat să ia cuvântul, invitându-l pe scenă abia după o jumătate de oră. În cele din urmă, Mazăre nu a fost lăsat să vorbească şi s-a dus la televizor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii