Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Lupu, președintele CJC „Votul constănțenilor, a doua revoluție la Constanța!“

ro

02 Oct, 2020 14:04 2736 Marime text
  • „Obiectivul principal al tuturor proiectelor mele va fi cetățeanul“, a scris liberarul pe Facebook.

Liberalul Mihai Lupu, președintele ales al Consiliului Județean Constanța, a afirmat astăzi, 2 octombrie 2020, că votul constănțenilor reprezintă a doua revoluție la Constanța.

Mesajul a fost transmis prin intermediul platformei Facebook, acolo unde președintele ales al CJC a precizat că rezultatele oficiale ale alegerilor locale, după numărarea tuturor voturilor, arată o victorie detașată a liberalilor, atât în județ, cât și în municipiul Constanța.

Iată mesajul transmis de Mihai Lupu pe pagina sa oficială de Facebook:

Votul constănțenilor, a doua revoluție la Constanța!

Rezultatele oficiale ale alegerilor locale, la încheierea numărătorii tuturor voturilor, arată o victorie detașată a PNL în județul și municipiul Constanța.

Victoria de la Consiliul Județean este povestea muncii depuse de toți oamenii care m-au sprijinit în ultimii ani și care au crezut că este posibil să aducem schimbarea în județul Constanța.

Victoria este în primul rând a constănțenilor. Ei sunt cei care au demonstrat cât de important a fost să aibă încredere în votul lor și au adus PNL la un scor istoric în Constanța. Votul lor este un mesaj foarte clar pentru schimbare, pentru dezvoltare și pentru o administrație transparentă. Votul constănțenilor ne obligă să arătăm că PNL este partidul care dezvoltă județul Constanța.

Mulțumesc președintelui PNL Constanța, Bogdan Huțucă, primarilor PNL din județ, colegilor, echipelor de campanie, voluntarilor și tuturor celor care au contribuit la această victorie istorică.

Mulțumesc familiei pentru că în toată această perioadă a fost alături de mine și m-a încurajat.  

Le mulțumesc constănțenilor pentru încredere și îi asigur că ei sunt singurii cărora vreau să le mulțumesc în următorii patru ani prin activitatea mea la Consiliul Județean.

Victoria PNL în aceste alegeri locale am numit-o a doua revoluție la Constanța.

A doua revoluție la Constanța înseamnă victoria oamenilor onești și ambițioși. Este victoria constănțenilor care speră și cred că putem dezvolta Constanța ca județ european, pentru că aici suntem la poarta Europei.

A doua revoluție înseamnă începutul unui nou model de administrație, bazat pe investiții, pe transparență, pe profesionalism și proiecte majore pentru oameni.

A doua revoluție înseamnă politică pentru oameni. Obiectivul principal al tuturor proiectelor mele va fi cetățeanul.

Împreună cu echipa mea de consilieri județeni și prin comunicare directă cu locuitorii, vom rezolva probleme și vom contribui la creșterea calității vieții oamenilor.

A doua revoluție aparține constănțenilor și este un orizont deschis pe care-l vom colora împreună.

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii