Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Masa sfintita de Sfanta Maria pentru pacientii Spitalului Judetean (galerie foto)

ro

16 Aug, 2010 01:06 1263 Marime text
cantina.jpgAşa cum şi-a obişnuit pacienţii, la fiecare sărbătoare mare din calendarul creştinesc, cantina de la Liceul Sanitar, deţinută de SC Arimex Comexim 2000, le oferă acestora un meniu deosebit. Şi în acest an, de Sfânta Maria, managerul firmei, Petre Preda, vrea să le facă o bucurie cu un meniu mai deosebit, dar şi cu dulciuri, sponsorizare din partea conducerii.

Chiar dacă vremurile sunt mai grele, cei de la Arimex Comexim 2000 sfidează criza şi încearcă să le ofere în continuare pacienţilor un meniu cât mai diversificat, la care contribuie cu sponsorizări. Aşa s-a întâmplat şi cu prilejul sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, când pacienţii au primit, pe lângă meniul obişnuit şi gratuit, cozonac cu nucă şi nectarine. Înainte ca pacienţilor să le fie servită masa de prânz, părintele Marian Tucă de la Parohia de la Spitalul de Boli Infecţioase a sfinţit bucatele. De altfel, tot acesta a sfinţit şi masa pregătită la cantina de la Spitalul de Boli Infecţioase pentru pacienţii de acolo.

În funcţie de secţia la care sunt internaţi cei aproximativ 800 de pacienţi ai Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dar şi cei ai secţiei exterioare de la Palazu, au servit la prânz supă de legume cu crutoane, sărmăluţe în foi de varză cu mămăligă şi ardei iute, piure de cartofi cu piept de pui la grătar, cozonac cu nucă, stafide şi cacao, dar şi nectarine, iar la cină pizza litoral, budincă cu orez, salată stroganoff cu carne de pui şi pilaf cu friptură de pui la cuptor, plus ficăţei de pasăre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii