Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcel Ciolacu a reacționat după ce Senatul SUA a aprobat cumpărarea de armament militar pentru Marea Neagră

ro

28 Jul, 2023 14:35 5146 Marime text
Marcel Ciolacu. Foto: GuvernPremierul Marcel Ciolacu a afirmat, despre faptul că Senatul SUA a aprobat Legea care autorizează bugetul apărării care include şi un amendament privind securitatea în zona Mării Negre, că acest lucru denotă interesul administraţiei americane pentru regiune şi evidenţiază rolul României în acest context, scrie stiripesurse.ro.

„Veşti foarte bune pentru aprofundarea legăturilor de securitate şi economicce în regiunea Mării Negre. Salut evoluţiile privind legea care autorizează bugetul apărării NDAA (National Defense Authorization Act - n.r.) şi Strategie de securitate a Mării Negre a SUA. Ambele ilustrează interesul comun Congresului, Senatului SUA şi administraţiei americane pentru regiune şi evidenţiază rolul României în acest context”, a scris Marcel Ciolacu, vineri pe Twitter.
 
Legea care autorizează bugetul apărării - National Defense Authorization Act (NDAA) a fost aprobată de către Senatul SUA. În cadrul NDAA a fost aprobat şi proiectul de lege „Black Sea Security Act”, printr-un amendament introdus de senatorii Jeanne Shaheen şi Mitt Romney, potrivit postării de pe pagina de Facebook a Ambasadei României la Washington.

Citește și:

Ambasada SUA Concurs de videoclipuri pentru liceeni „Demnitate, Libertate și Dreptate pentru toți”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii