Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO-TEXT. Elevii vor protesta la sediul PNL Premierul Florin Cîțu își prezintă la Constanța moțiunea cu care vrea să devină președintele PNL (galerie foto)

ro

26 Aug, 2021 17:49 5293 Marime text
  • Premierul Florin Cîțu ajunge în această seară la sediul Filialei Constanța a Partidului Național Liberal unde își va prezenta în cadrul unei ședințe a Comitetului Director Județean, moțiunea ,,România Liberală” cu care candidează pentru funcţia de preşedinte al PNL.
UPDATE 6 

Cîțu despre valul 4: Suntem pregătiți, avem mai multe resurse decât în trecut dar cea mai bună soluție rămâne vaccinarea.

UPDATE 5 

Întrebat dacă îl va remania pe Stelian Ion, premierul spune că deocamdată legile justiției și desființarea Sectiei speciale, deocamdată nu au fost rezolvate, dar încă mai așteaptă soluții.

UPDATE 4 

Toate proiectele Constanței vor fi susținute de Guvern, mai spune Cîțu, care se s-a oferit totuși să ofere sume de bani, cu toate că președintele CJC, de exemplu, a precizat ca i s-au dat asigurări ca județul va primi 350 de milioane de lei.

UPDATE 3 

Cîțu: Astăzi am început oficial campania de prezentare a moțiunii, mă bucur că am început la Constanța, oamenii au răspuns bine apelului meu, oamenii mă percep ca pe un liberal și asta mă bucură. Platforma mea promovează valorile liberalismului și care aduce PNL în secolul XXI. 


UPDATE 2 

Huțucă: Astăzi am avut o discuție interactivă cu Florin Cîțu, candidat la președinția partidului, am discutat despre proiectele județului Constanța, colegii mei au plecat cu o impresie plăcută.

UPDATE 1


Conferința este susținută de premierul Florin Cîțu, candidat la funcția de președinte al PNL și deputatul, Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța. 


Premierul Florin Cîțu ajunge în această seară la sediul Filialei Constanța a Partidului Național Liberal din bulevardul Ferdinand, nr. 49, unde își va prezenta în cadrul unei ședințe a Comitetului Director Județean, moțiunea ,,România Liberală” cu care candidează pentru funcţia de preşedinte al PNL.

Declarațiile de presă se vor face începând cu orele 20.00.

Începând cu ora 19.30, membrii AEC vor fi prezenți în fața sediului Filialei Constanța a Partidului Național Liberal din bulevardul Ferdinand, nr. 49, cu ocazia prezenței premierului Florin Cîțu, pentru a-i transmite acestuia un pachet ce conține mesaje ale elevilor navetiști constănțeni adresate autorităților.

Astfel, dorim să pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la neincluderea fondurilor pentru transportul gratuit al elevilor în proiecul de rectificare bugetară, în ciuda promisiunilor premierului cu privire la faptul că va asigura aceste sume., transmite președintele AEC, Ariana Duduna. 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii