Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:36 17 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Premierul Florin Cîţu a aprobat eliberarea din funcţie a 42 de prefecţi şi subprefecţi

ro

09 Sep, 2021 14:38 2116 Marime text
  • Prim-ministrul Florin Cîţu anunţă că a aprobat eliberarea din funcţie a 14 prefecţi şi 28 de subprefecţi.

Premierul a menţionat că atribuţiile prefecţilor vor fi preluate de subprefecţi, potrivit agerpres.ro.

„Nu numim alţi prefecţi sau alţi subprefecţi, vor fi preluate atribuţiile. Doar rămân posturile libere şi se preiau din atribuţii", a precizat premierul, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Victoria.

UPDATE: Subprefectul județului Constanța, Mihai Vîlcu, eliberat din funcție.

„Funcțiile de prefect și subprefect sunt funcții perisabile și din momentul în care am ajuns în aceste funcții ne așteptăm la orice. Cu domnul subprefect am avut o relație profesională bună. Rolul subprefectului este de a ajuta prefectul în funcția de reprezentare a Guvernului în teritoriu, lucru pe care l-a făcut foarte bine”, a precizat prefectul Silviu Coșa pentru ZIUA de Constanța.

Fostul subprefect este licențiat în informatică economică la Universitatea Româno-Americană și vorbește engleză, italiană și rusă. A urmat mai multe cursuri de comunicare politică, marketing politic și de pregătire în administrație publică locale, organizate de USR.

Și-a început activitatea profesională în 2015 ca manager al unei săli de jocuri deținută de ElCid SRL, unde era și asociat unic.

Ulterior, Vîlcu a înființat ZodUp Innovation SRL, având ca piață de desfacere și platforma de vânzare: Statele Unite, Amazon.

Potrivit CV-ului său, din 2017 a început să investească în agricultură.Sursă foto: Facebook/ Florin Cîțu

Ti-a placut articolul?

Comentarii