Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liderii REPER vin la Constanța pentru inaugurarea sediului filialei partidului

ro

27 Oct, 2022 16:04 1847 Marime text
Europarlamentarii REPER vin la Constanța la inaugurarea sediului filialei partidului și a Cabinetul Parlamentar al deputatei Cristina Rizea va avea loc luni, 31 octombrie, de la ora 09:30.
 
La Constanța se vor afla europarlamentarii Ramona Strugariu și Dragoș Tudorache, dar și parlamentarii Oana Cambera, Andrei Lupu, Alin Prunean și Cristian Ichim.
 
Deschiderea sediului de la Constanța al Partidului REPER va fi precedată de întâlnirea de duminică seara, de la ora 18:00, la hotel Forum Continental, dintre europarlamentarii, parlamentarii, membrii REPER și tinerii constănțeni, o discuție despre cum își văd ei viitorul în orașul de la malul mării, despre ceea ce îi face să plece, despre ce i-ar face să rămână și cum pot politicul si administratia locală să lucreze mai bine astfel încât ei să-și proiecteze un viitor aici, la Constanța.

 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Citește și:

Deputata Cristina Rizea a fost suspendată din USR. Care este motivul

Se alătură proiectului Reper! Deputata Cristina Rizea demisionează din USR

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii