Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie de peste cinci milioane de lei la Oltina. Vezi pentru ce

ro

24 Nov, 2012 03:00 2647 Marime text
Oltina_primar_Gheorghe_Chirciu_002.jpgPrimarul comunei Oltina, Gheorghe Chirciu, anunţa zilele trecute, că i-a fost aprobat primul proiect cu finanţare europeană. Este vorba de un proiect depus anul trecut pe Măsura 322 care vizează reabilitarea Drumului Comunal 48 ce face legătura între Oltina şi Satu Nou, pe o distanţă de 5,5 kilometri.

Joi, Primăria Oltina a publicat pe SEAP anunţul de licitaţie privind execuţia lucrărilor. Potrivit anunţului de licitaţie, valoarea lucrărilor se ridică la suma estimativă de 5.128.999 lei. Din valoarea totală a contractului, asistenţa tehnică din partea proiectantului pe parcursul execuţiei lucrărilor este evaluată la 39.681 lei, diferenţa reprezentând banii aferenţi execuţiei.

Agenţii economici interesaţi de derularea lucrărilor de modernizare a drumului comunal pot depune oferte pe adresa strada Lalelelor numărul 742, Oltina, la aceeaşi adresă urmând să aibă loc, pe data de 11 decembrie, şi deschiderea ofertelor.

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: Gheorghe Chirciu - primar; Daniel Cabason - viceprimar; Mihai Iacoboaia - secretar; Tudora Delicostea - contabil şef şi consilieri locali - Antoneta Cloşca, Lucian Dobre, Doru Tudor, Florin Andrei, Dumitru Cristian Gheorghe, Lucian Ghergic, Aurel Toma, Florin Nichifor, Ionel Ghercic, Jenica Dincu.

Data limită de depunere a ofertelor este 11 decembrie, ora 2012, urmând ca în aceeaşi zi la ora 11.00 să aibă loc deschiderea ofertelor.

DC 48 intră parţial în reabilitare

Potrivit primarului Gheorghe Chirciu Drumul Comunal 48 este din piatră şi este deteriorat, acesta fiind afectat de inundaţiile din 2010. Primarul a mai precizat că Drumul Comunal 48 se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 9 kilometri însă numai 5,5 kilometri vor fi asfaltaţi, întrucât această porţiune a fost afectată de inundaţii, aceasta aflându-se în zona lacului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii