Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hasotti ramane liderul grupului PNL in Senat

ro

16 Dec, 2008 02:27 1243 Marime text
puiu_hasotti_10.jpgFostul lider al grupului senatorial liberal din legislatura precedentă, senatorul de Constanţa, Puiu Haşotti, îşi va păstra funcţia şi în următorii patru ani.

Vicepreşedintele PNL a fost reales, ieri, de către colegii săi, să reprezinte grupul parlamentar liberal din Senat. Senatorul de Constanţa din Colegiul 1, Puiu Haşotti, va fi secondat de viceliderii Mario Oprea şi Emilian Frâncu.
Contactat telefonic, liderul PNL a confirmat că a fost ales prin consens, neavând alt contracandidat şi ca urmare a aprecierii activităţii derulate anterior şi a faptului că „mi-am făcut datoria".
„Mă voi comporta ca un lider al unui partid aflat 100% în opoziţie cu actualul Guvern, care este o struţo-cămilă politică", a adăugat vicepreşedintele PNL. Puiu Haşotti a ţinut să sublinieze că „legile ce vizează interesul naţional sau pe cel al constănţenilor" vor avea susţinerea sa şi, implicit, a grupului parlamentar pe care-l reprezintă. „Cred că legile de acest gen vor fi extrem de puţine, deoarece PD-L şi PSD vor fi interesate, cu precădere, de împărţirea funcţiilor şi a ceea ce se mai poate împărţi în România, şi mai puţin de interesul public", a adăugat liderul grupului parlamentar PNL din Senatul României, senatorul Puiu Haşotti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 16 Dec, 2008 04:40 ..ca in tot acest timp cat ai fost senator,asa cum ti-ai facut campanie cu masinile de la institutiile publice(ct 60 wts,al doilea autoturism al lui gheorghe babu de la DADL)