Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Vișan (PSD) “Cu câteva zile înainte de ridicarea stării de ugență, Guvernul nu a prezentat un plan de relansare economică”

ro

14 May, 2020 00:00 2634 Marime text

Mai sunt doar câteva zile până la ridicarea stării de urgență iar Iohannis și Guvernul său nu au prezentat niciun plan de relansare economică, atrag atenția social-democrații.
“O relansare serioasă - cu măsuri ferme și clare, care să protejeze veniturile oamenilor și care să dea încredere antreprenorilor, angajaților și pensionarilor, că pot depăși rapid această criză. Relansare nu revigoare, ,domnule Iohannis! Relansare economică, nu austeritate”, comentează deputatul PSD de Constanța, George Vișan.

Deputatul social-democrat afirmă că Guvernul PNL nu a fost în stare să vină cu un asemenea plan clar și concret.
“Le dăm acest proiect gata făcut! Trebuie doar să-l implementeze. Suntem aici să-i ajutam și să-i sprijinim. Noi nu vrem această luptă politică sterilă care nu ajută deloc românii. Avem un pachet cu 28 de măsuri economice și sociale care are patru obiective fundamentale: menținerea puterii de cumpărare a populației. repornirea economiei. protejarea locurilor de muncă și stimuli economici.
Liberalii sunt cu adevărat uimitori. Sunt definiția perfectă a ceea ce înseamnă proastă guvernare. De la coadă la cap și invers – pentru români sunt un adevărat dezastru. Pentru prezent și pentru viitor. Pentru că, nu uitați, au avut grijă să ne amaneteze viitorul. Cine credeți că va plăți ceea ce împrumută Cîțu ca apucatul? Noi. Nu ei. Guvernarea pe principiul “dupa noi, potopul”! Vina dată pe PSD este panaceul universal pentru problemele țării. Dai vina pe PSD și gata, ai rezolvat problema. Frecție la picior de lemn este mincinosul program de relansare economică. Românii au nevoie astăzi de măsuri de protecție socială”, conchide George Vișan.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii