Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Funcţie publică, „subiect de can-can“ Dayan Fetislam va da concurs pentru şefia Inspectoratului Regional în Construcţii Sud-Est

ro

10 Jun, 2014 00:00 3196 Marime text
Potrivit unor surse, Dayan Fetislam, actualul inspector-şef al Inspectoratului Regional în Construcţii Sud-Est, va participa la concursul de promovare organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcţiei publice de conducere vacante de inspector-şef regional al instituţiei. Concursul va avea loc pe data de 16 iunie, la ora 11.00, şi, pentru a putea participa la el, aspirantul trebuie să aibă „studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe inginereşti, ştiinţe juridice sau ştiinţe economice, studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, dar şi să fie numit într-o funcţie publică din clasa I“. Nu mai puţin important, candidatul trebuie să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 3 ani.
 
Inspectorul „nu ştiu“
 
Amintim că Dayan Festislam ocupă funcţia de inspector-şef al Inspectoratului Regional în Construcţii Sud-Est din data de 20 decembrie a anului trecut, numirea sa în funcţie făcându-se într-o discreţie totală. Pe undeva, pare de înţeles, dacă avem în vedere faptul că, întrebat ulterior cum anume a ajuns în această funcţie, Dayan Fetislam a răspuns, nonşalant, că nu știe: „Nu ştiu să vă răspund“.
L-am contactat din nou telefonic pe Fetislam, pentru a afla dacă participă la acest concurs. Amintim că, pe data de 18 mai, el a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, că „probabil că da“, va participa. De data aceasta însă, Fetislam a afirmat că subiectul i se pare „de can-can“. „De ce vă interesează dacă particip sau nu la concurs? Ăsta e subiect de can-can“, a fost, mai exact, reacţia lui Dayan Fetislam, care ocupă, nota bene!, funcţia de conducere a uneia dintre cele mai importanţe instituţii publice din regiunea de Sud-Est. În aria de competenţă a Inspectoratului Regional în Construcţii Sud-Est intră judeţele Vrancea, Galaţi, Buzău, Tulcea şi Constanţa.
În altă ordine de idei, Dayan Fetislam este cunoscut drept unul dintre oamenii fideli lui Radu Mazăre. El a fost şef al Corpului de Control al Primăriei municipiului Constanţa şi, de asemenea, şef al Serviciului Disciplină în Construcţii şi Afişaj Stradal din cadrul Poliţiei Locale Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Relu 10 Jun, 2014 01:30 Am ajuns rău in epoca Mazăre.Numirea la conducerea acestui inspectorat e o jignire adusă inginerilor constructori si arhitectilor.La Spitalul Municipal când puneți un profesor de Geografie?