Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Mitroi, candidat PNL la CJ Constanța! Iulia Iurea, actualul viceprimar, viitor candidat la primăria Valu lui Traian

ro

15 Mar, 2024 18:50 2699 Marime text
Filiala PNL Constanța și-a desemnat astăzi candidații pentru cele mai importante funcții politice din județ: Florin Mitroi pentru președinția Consiliului Județean și Vergil Chițac pentru Primăria Municipiului Constanța.

După anunțul oficial al candidaturii pentru funcția de președinte al consiliului Județean Constnața, Florin Mitroi a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru locuitorii comunei Valu lui Traian. 

Edilul îi asigură pe aceștia că va fi în continuare implicat în rezolvarea problemelor cu care se vor confrunta. 

De asemenea a menționat că actualul viceprimar va fi viitorul candidat la primărie. este vorba despre Iulia Iurea. 

Dragii mei vălureni, am o veste mare pentru voi și consider că așa e frumos, să o aflați prima oara de la mine. Am luat decizia de a candida la funcția de președinte al Consiliului Județean, reprezentând Partidul National Liberal, dar făcând așa cum bine știți și v-ați obișnuit, politica cetățenilor și nu neapărat a unui partid politic.

Este o decizie pe care am luat-o cu greu, mă doare inima să nu mai fiu primar, dar mă consolează faptul că sunt hotărât să rămân alaturi de voi chiar daca dintr-o alta poziție. Vreau să vă asigur că Valu și valurenii rămân familia mea, o familie care se vă extinde la nivel de județ.

O familie care vă avea peste 600.000 membri, indiferent de religie și etnie. Voi fi și în continuare implicat și conectat la problemele dvs și voi caută soluții. Comuna este casa mea și principalul motiv pentru care am acceptat să candidez este că doresc să ajut și mai mult comunitatea noastră și nu numai. Vă asigur că voi avea grija personal că proiectele începute să fie duse cu bine la final și voi lupta în continuare să atrag fonduri.

Alaturi de mine în toate cele 5 mandate a stat viceprimarul, Iurea Iulia, iar fondurile atrase au fost câștigate doar pe proiecte scrise și implementate de ea. Este singurul om pentru care garantez atât că vă duce mai departe dezvoltarea comunei cât și că îmi vă permite să fiu în continuare implicat și alaturi de voi. Și nu în ultimul rand, singurul om care iubește comuna și pe cetățenii ei la fel de mult că mine.

O să vă rog să aveți încredere în mine că și în ultimii 20 ani și să mergeți pe mana mea, fiind alaturi de ea la alegerile locale. Rămân valurean, rămân prietenul vostru și rămân implicat în administrație alaturi de actualul viceprimar, viitor candidat la primărie - IUREA IULIA.


Revenind la funcția de președinte al CJC, aceasta este mijlocul prin care eu mă voi asigura că aveți, alaturi de toți cetățenii din județ, acces la un sistem de sănătate competitiv, care pune omul pe primul loc, la servicii de salubritate la un preț decent, la cultura și educație de calitate, la rețele de apa și canalizare la un preț corect, la transport în comun european, la tot ce este necesar pentru a avea o viață mai buna și nu poate fi rezolvat din poziția de primar. Repet, nu plec de lângă voi, doar accesez o funcție din care pot cu adevărat să rezolv problemele oamenilor“ - a transmis Florin Mitroi. 

Potrivit CV-ului publicat pe pagina oficială a Primăriei Valu lui Traian, Iurea Iulia Claudia s-a născut în anul 1981. 

Experienta

2001-2005 – FACULTATEA DE DREPT, ISTORIE SI STIINTE ADMINISTRATIVE – SPECIALIZAREA ISTORIE – STIINTE POLITICE – ABSOLVITA FARA LICENTA
2005 – 2009 – FACULTATEA DE CADASTRU SI GEODEZIE BUCUREŞTI

Educatie

1996-2000 Liceul Agro-industrial Poarta Albă, jud.Constanţa
2003-2007 Facultatea Management Financiar Contabil Constanta Universitatea Spiru Haret
2009-2010 Master Specializarea Managementul financiar – contabil al administratie publice Facultatea Management Financiar Contabil Constanta Universitatea Spiru Haret

Limbi straine 
FRANCEZA
ENGLEZA

Citește și: 

Florin Mitroi face tandem cu Vergil ChițacPNL Constanța și-a desemnat candidații pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța !

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii