Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Mitroi face tandem cu Vergil Chițac PNL Constanța și-a desemnat candidații pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța !

ro

15 Mar, 2024 18:06 1813 Marime text
Filiala PNL Constanța și-a desemnat candidații pentru cele mai importante funcții politice din județ: Florin Mitroi pentru președinția Consiliului Județean și Vergil Chițac pentru Primăria Municipiului Constanța.
 
Potrivit unui comunicat oficial, susținerea PNL pentru cei doi candidați, Mitroi și Chițac, vine ca semnal de forță pe care întreaga echipă liberală îl transmite în Constanța.

„Intrăm în cursă să câștigăm! Alegerile din 2024 sunt poate cele mai relevante din ultimii 20 de ani. Avem runde succesive de alegeri, pe toate planurile, într-o perioadă de crize suprapuse care nu dau semne de oprire. Avem o amenințare populistă care se manifestă, în diverse doze, în mai multe partide. Constanța are nevoie de un parteneriat puternic, eficient și complementar. Un parteneriat liberal este singura opțiune care oferă predictibilitate și continuitate pentru constănțeni.
Contăm pe forța a doi oameni de administrație care au demonstrat, prin fapte, ce înseamnă să lucrezi în interesul cetățenilor și să faci mult bine“ - au precizat reprezentanții PNL Constanța. 

Reprezentanții PNL Constanța au precizat că Florin Mitroi este unul dintre cei mai experimentați profesioniști în administrație din echipa liberală.

„Fiecare primar din acest județ știe cum a reușit Florin să transforme Valu lui Traian. Este liderul de dreapta de care are nevoie Consiliul Județean, pentru că Florin Mitroi va debloca toate proiectele încremenite în CJC. Consiliul Județean are nevoie de un lider și de o direcție foarte clară și noi credem că Florin Mitroi este cel mai în măsură să dea această direcție acum pentru următorii 4 sau chiar 8 ani“ - mai menționează reprezentanții PNL Constanța.


De asemenea, PNL Constanța precizează că Vergil Chițac a făcut în numai 3 ani pentru Constanța, ceea ce administrațiile precedente nu au făcut în ultimii 12 ani.

„Termie, CET, stadion, Cazino renovat, spital nou, școli reabilitate, parcuri, bulevarde și parcări, chiar și transport în comun nou. Mari proiecte. În timp record. Îți trebuie curaj să duci în spate proiecte de aproape un miliard de euro pentru constănțeni, preponderent din fonduri europene și să comprimi toate aceste proiecte în timp, pentru că înaintea lui nimeni nu a făcut nimic7 - mai menționează sursa citată.

Propunerile liberale pentru fiecare administrație publică din acest județ sunt rezultatul unui efort de echipă.

„Lucrăm împreună pentru binele fiecărei localități din Constanța, de la Municipiu și până la ultima comună. La Valu lui Traian, PNL nu pierde teren. Continuitatea proiectelor și a viziunii lui Florin Mitroi este asigurată de viceprimarul PNL Iulia Iurea, care avem convingerea că va fi viitorul primar al viitorului oraș, Valu.

Nu ne vom opri din a construi în Constanța și din a dezvolta Constanța. Am început pe un drum ireversibil al dezvoltării cu ajutorul administrației liberale.

Puterea exemplului este foarte clară: cei mai mulți dintre constănțeni, fie că sunt din Medgidia, Mangalia, Ovidiu, Cernavodă, Techirghiol, Negru Vodă, Hârșova, din Eforie, din Valu sau din municipiul Constanța, din orice localitate administrată liberal, o dată la 4 ani ne investesc primarii și echipele lor cu încredere.

În 2024 vom intra în cursa electorală cu candidați care știu și pot să câștige“ - au mai precizat reprezentanții PNL Constanța.

Citește și: 

Florin Mitroi, oficial candidat al PNL la Consiliul Județean Constanța

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii