Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragomir - „Lucrurile se vor rezolva cât de curând" PNL, la un pas de funcţiile de vicepreşedinte în CJC şi city manager?

ro

06 Aug, 2012 01:00 2155 Marime text
functiipnl-GheorgheDragomir01.jpgAu trecut aproape două luni de la alegerile locale, iar liberalii constănţeni n-au reuşit încă să-şi impună un om în funcţia de city manager care, de altfel, nici nu există în aparatul administraţiei publice locale, şi nici un vicepreşedinte în Consiliul Judeţean Constanţa (CJC).

În sensul acesta, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Constanţa, deputatul George Dragomir, trăgea un semnal de alarmă, în luna iunie, declarând că în cazul în care pretenţiile justificate ale PNL nu se vor concretiza, USL Constanţa riscă să se destrame.

Amintim că în şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean din 27 iunie, liberalii au avut o propunere pentru un fotoliu de vicepreşedinte în CJC, în persoana lui Marian Cruşoveanu. El nu a întrunit, însă, decât cinci voturi din cele 33 exprimate în cadrul şedinţei. Ulterior, liderul PNL Constanţa a declarat că vor reveni cu aceeaşi propunere şi că, în mod cert, aceasta se va concretiza.

„Toate problemele se vor rezolva amiabil"

Ceva mai târziu, deputatul Dragomir a anunţat şi că liderii centrali ai PNL vor interveni pentru soluţionarea „sincopei" din interiorul USL Constanţa, în sensul în care ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Helvig, secretar general al PNL, urma să negocieze cu liderii PSD Constanţa (n.r. - Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu) funcţiile dorite de liberali. Despre această întâlnire, George Dragomir ne-a declarat: „Discuţii am avut permanent. Ne-am întâlnit şi cu dumnealui (n.r. - Eduart Hellvig) şi cu alţi colegi". Dragomir nu a vrut, însă, să precizeze dacă la întâlnire au participat şi liderii social democraţi constănţeni. Tot ce a anunţat a fost că „lucrurile se vor rezolva, cât de curând". „Nu vor mai exista probleme. Toate se vor rezolva în curând, amiabil".

Va fi interesant de urmărit dacă pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean Constanţa din luna august se va regăsi un proiect de hotărâre legat de propunerea alegerii unui nou vicepreşedinte, membru PNL. Asta în contextul în care, este de notorietate, Cristinel Dragomir şi Cristian Darie, cei doi actuali vicepreşedinţi, sunt oameni fideli şi apropiaţi preşedintelui CJC, Nicuşor Constantinescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • constantean 06 Aug, 2012 23:19 Dupa ce ati luat toti fugarii pdl ridicati nasul? nu puneti piciorul in fata, nea dragomire....