Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la postura de posibil candidat la Primăria Constanţa, la cea de parlamentar de Botoşani Liliana Mincă a trecut la UNPR

ro

04 Aug, 2015 00:00 3944 Marime text
Dacă în ultimele zile s-a discutat despre posibilitatea ca Liliana Mincă să intre în cursa pentru Primăria Constanţa, ea însăşi confirmând, pentru ZIUA de Constanţa, că nu exclude această variantă, în mai puţin de 24 de ore, priorităţile parlamentarului au suferit modificări majore. Alături de colegul său, deputatul Ştefan Dalca, şi nu numai, Liliana Mincă, soţia lui Ion Mincă, fost viceprimar al Mangaliei, a intrat, din nou, în UNPR: „Începând de astăzi (n.r. ieri), sunt deputat UNPR. Eu am mai fost în UNPR, colegii mei din Parlament de la Botoşani s-au înscris în UNPR şi consider că aici este locul meu. Nu candidez la Primăria Constanţa, sunt deputat de Botoşani şi cu siguranţă iau în considerare o nouă candidatură pentru Parlament“, a declarat, ieri, deputatul Liliana Mincă, pentru ZIUA de Constanţa. Aceasta şi-a motivat decizia de a se înscrie în Uniunea Naţională pentru Progresul României prin faptul că proiectul de înfiinţare a Partidului Naţional Democrat (PND), pe care l-a susţinut, „nu mai este viabil“.

„Mă regăsesc lângă domnul general Oprea, preşedintele UNPR. Am lucrat de-a lungul timpului cu reprezentanţii Armatei. Îmi place să execut ordinele date de generali care au strategii. Domnul Oprea a arătat că are strategii, demonstrând asta într-un timp record, şi mă refer la faptul că, după cinci ani de la înfiinţarea UNPR, partidul este în creştere şi se află pe poziţia numărul trei în România. Acesta este motivul pentru care m-am înscris alături de deputatul Ştefan Petru Dalca în UNPR“, a afirmat Mincă, pentru Agerpres.

Liliana Mincă a devenit cunoscută publicului ca director al Loteriei Române, funcţie pe care a ocupat-o din 2006 până în 2009. Ulterior, a fost numită de premierul Emil Boc preşedinte al Agenției Naționale de Control al Exporturilor. După ce a părăsit și această funcție, s-a implicat total în politică: mai întâi, în PSD+PC, şi-a încercat apoi norocul în UNPR, a intrat şi în PP-DD, de unde a fost exclusă, iar până de curând a fost deputat din partea PND. De ieri este însă politician UNPR. S-a căsătorit, în 2007, cu omul de afaceri Ion Mincă, fost viceprimar al Mangaliei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii