Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Culeţu i-a donat apartamentul fiicei sale Ce deputaţi constănţeni s-au cazat la hotelul lui Donchi Pufleni

ro

18 Jan, 2013 21:33 4490 Marime text
hotelroyal-.jpgParlamentarii constănţeni, atât cei vechi, cât şi „bobocii", s-au cazat la hoteluri de trei şi patru stele din capitală. Camera Deputaţilor a încheiat contracte cu şase unităţi hoteliere, printre care se numără şi Hotel Royal, al cunoscutului om de afaceri Donchi Pufleni, proprietar de hoteluri (în Constanţa şi Bucureşti) şi fost investitor la echipa de fotbal Săgeata Năvodari.

Thotelroyal-donchipufleni.jpgrei dintre deputaţii de Constanţa vor locui chiar la acest hotel unde tariful practicat ajunge, potrivit informaţiilor date publicităţii de Mediafax, la 225 de lei pe zi (tariful nu include TVA sau taxa hotelieră).

Este vorba despre deputaţii Dănuţ Culeţu, Mihai Tararache şi Victor Manea.

O nouă declaraţie de avere

Deputatul FC Dănuţ Culeţu, liderul Forţei Civice Constanţa, declarase încă de la începutul acestui an că a optat pentru cazarea la hotelul unui constănţean. De menţionat este că Hotel Royal are patru stele. Interesant este că, ieri, Mediafax a dat publicităţii lista acelor deputaţi care au solicitat Camerei Deputaţilor asigurarea cazării, deşi deţin apartamente în Bucureşti. Pe această listă figurează şi deputatul Dănuţ Culeţu. Potrivit declaraţiei de avere disponibile pe site-ul Camerei, parlamentarul constănţean are un apartament de 33 metri pătraţi în capitală. La scurt timp după publicarea acestei informaţii, deputatul a explicat, prin intermediul unui comunicat de presă, situaţia apartamentului: „Conform contractului de donaţie, apartamentul situat în Bucureşti a fost donat de către părinţii Culeţu Elisabeta şi Culeţu Dănuţ către fiica lor, Culeţu Irina, încă din anul 2010. Faptul că respectiva locuinţă apare în declaraţie de avere este justificat doar de motivul că nu s-a înaintat respectivul contract de donaţie către Administraţia Financiară a Sectorului 1, Bucureşti". El a precizat şi că luni va depune o nouă declaraţie de avere, cu modificările corespunzătoare.

Manea şi Tararache

hotelroyal-TararacheMihai.jpgCeilalţi doi deputaţi care au optat pentru cazarea la o unitate hotelieră, în cazul lor, la hotelul lui Donchi Pufleni, sunt liberalul Victor Manea (Colegiul 5) şi Mihai Tararache, PP-DD (Colegiul 1). Ambii deputaţi constănţeni sunt la primul mandat parlamentar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii