Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul despre care se vorbește că ar fi numit ministrul Finanțelor

ro

27 Feb, 2020 10:56 4336 Marime text

Liberalii dau ca sigură schimbarea a cel puțin un ministru-cheie din echipa Ludovic Orban. O decizie finală o să se ia vineri în ședința conducerii partidului.

Surse din PNL au declarat pentru stiripesurse.ro că în garnitura de membri ai guvernului cu care Florin Cîțu va cere de la Parlament votul de învestitură cel mai probabil nu o să mai fie Ion Ștefan, actual ministru interimar al Dezvoltării. O variantă luată în calcul de PNL este ca în locul lui Ion Ștefan să fie propusă Raluca Turcan. Turcan ar urma, dacă se alege această variantă, să fie propusă vicepremier și ministru al Dezvoltării.

De asemenea, la Ministerul Finanțelor, portofoliu ocupat în prezent de Florin Cîțu, este obligatoriu ca liberalii să propună alt ministru. O variantă vehiculată în PNL pentru Finanțe este liderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

Deși au existat unele discuții în PNL cu privire la Victor Costache, ministrul Sănătății, în actualul context al coronavirusului, liberalii spun că nu ar da un semnal potrivit printr-o schimbare la acest portofoliu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii