Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:10 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiru îi cere primarului Mazăre să ia atitudine privind magazinele de etnobotanice

ro

04 Dec, 2010 00:00 1566 Marime text
7_itc_gigi_chiru.jpgDupă ce în urmă cu câteva zile primarul Radu Mazăre a susţinut că nu poate închide magazinele de etnobotanice, ieri, l-am contactat pe inspectorul-şef al Inspectoratului Teritorial în Construcţii Constanţa, Gigi Chiru, pentru un punct de vedere legat de acest aspect, mai ales că şeful ITC este unul dintre semnatarii scrisorii deschise adresate primarului Radu Mazăre cu privire la aceste magazine. În conţinutul acesteia se solicită în regim de urgenţă interzicerea prin hotărâre de consiliu local a magazinelor de vise pe teritoriul municipiului. Menţionăm că la Eforie, Agigea şi Năvodari, hotărârea referitoare la închiderea acestor magazine a fost deja votată de consilierii locali.

În legătură cu această solicitare, inspectorul-şef al ITC a susţinut că nu înţelege care sunt motivele pentru care primarul constănţean se încăpăţânează să nu ia atitudine. "Nu înţeleg cine îl sfătuieşte pe primarul Constanţei să se solidarizeze cu comercianţii de droguri etnobotanice, acest lucru cauzându-i mari prejudicii de imagine şi credibilitate. În acelaşi timp, se lasă loc speculaţiilor legate de implicarea primarului în activitatea de comerţ cu substanţe etnobotanice. Deşi, personal, nu cred că primarul Mazăre are interese materiale rezultate din această activitate, continui totuşi să-l întreb cum îi cataloghează pe colegii dumnealui care au interzis deja activitatea magazinelor weed-shop sau coffe-shop, respectiv primarii Brăiloiu, Cîrjaliu şi Matei? Am pretenţia, ca măcar de această dată, să dea dovadă de înţelepciune şi responsabilitate şi să interzică funcţionarea magazinelor weed-shop sau coffe-shop. Îi recomand să lase orgoliul la o parte şi să se gândească la sănătatea tinerilor", a susţinut Chiru. Acesta a adăugat că va insista asupra acestei probleme până când se va soluţiona în mod corect.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Pilat din Pont 05 Dec, 2010 10:55 Trebuie sa pricepeti ; daca sau inchis in : Agigea , Eforie si Navodari astfel vanzarile din Constanta vor creste considerabil , iar procentul acordat lu fasole de catre etnobotanici Constanteni va fi mult mai mare .
  • N.Nedelcu 05 Dec, 2010 06:22 SEFU CE SE FACE CU ANTENA DIN LAZU ?