Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidatul independent Dumitru Moinescu „La Medgidia, Marian Iordache şi USL sunt în cădere liberă"

ro

06 Jun, 2012 02:54 3899 Marime text
Dumitru_Moinescu.jpgMinistrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu, a vizitat, pe 3 iunie, cadrele militare în rezervă din Medgidia. Întâlnirea, se pare că a fost una politică, susţine candidatul independent la Primăria Medgidia, Dumitru Moinescu. „Ministrul a invitat zece cadre militare în rezervă din Medgidia la restaurantul lui Marian Butnaru «Tanţa şi Costel», că să-i convingă să-l voteze pe Iordache. Din cei zece militari, s-au dus la cârciuma lui Butnaru doar doi. Restul l-au aşteptat pe ministru la Casa Armatei. Oare acesta să fie cel mai oficial loc de întâlnire, un restaurant? Când există Casa Armatei? S-a dus la cârciuma lui Butnaru ca să mănânce o friptură? Ministrul a promis celor prezenţi că vor beneficia de revenirea la pensiile vechi, că vor fi avansaţi şi că vor primi noi grade", a declarat Dumitru Moinescu. Candidatul PDL mai spune că pentru toate aceste promisiuni, militarilor li s-a sugerat să voteze actuala putere administrativă, adică USL. „Armata este apolitică. De ce a venit ministrul Apărării să facă o reuniune politică, pentru susţinerea lui Iordache? Întâlnirea a fost una de gradul 0, deoarece la Medgidia Marian Iordache şi USL sunt în cădere liberă şi încearcă orice pentru a crea un echilibru", a conchis Dumitru Moinescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eugenius 06 Jun, 2012 17:42 Iordache si ai lui ( oare nu o fi un aranjament al lui butnaru ? )ar fi in stare ca sa ceara ministrului armatei sa vina cu toata armata si sa voteze cu USL-ul. VAI ce fata avea Iordache la "stirile" de la Alpha Media in legatura cu scandalul din zona de Est!
  • Jeny 06 Jun, 2012 05:11 Iordache nu a fost niciodata un politician bun, el este doar un mare hot si mincinos !!! Aceasta vizita a ministrului nu-l va ajuta cu nimic !!!Soarta lui este hotarata !!! Va pierde alegerile cu siguranta !!!