Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bursa locurilor la munca la Protectia Copilului

ro

26 Feb, 2009 03:12 1355 Marime text
Mâine, la ora 9.00, la sediul Centrului de Plasament „Ovidiu", din strada Semănătorului nr. 8, DGASPC Constanţa organizează bursa locurilor de muncă, acţiune care face parte din programul Phare 2006/018-147.04.02 - Măsuri de Incluziune Socială pentru proiectul „Un viitor pentru fiecare!". Finanţarea programului se realizează de la Uniunea Europeană.

Proiectul, început în mai 2008 şi programat să se încheie în aprilie 2009, susţine promovarea adaptabilităţii şi ocupabilităţii forţei de muncă, dar şi promovarea incluziunii sociale a tinerilor peste 18 ani care au părăsit sau vor părăsi sistemul de stat privind protecţia copilului.
Proiectul presupune un parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Constanţa şi are ca scop crearea unui model de încadrare socio-profesională a tinerilor peste 18 ani, adaptabil oricărei comunităţi din România. Printre obiectivele principale ale proiectului se regăsesc cele legate de schimbarea atitudinii comunităţii şi a comunităţii oamenilor de afaceri faţă de tinerii peste 18 ani care părăsesc sistemul de stat privind protecţia copilului, dar şi gradul de înţelegere al populaţiei şi necesitatea creşterii gradului de implicare a societăţii civile în asigurarea unui climat sănătos pentru aceştia. Nu în ultimul rând, se încearcă creşterea gradului de încredere în propriile forţe şi în capacitatea de a face faţă unui loc de muncă.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 03 Nov, 2009 10:24 Apa de ploaie. E prima data cand citesc si aud asa ceva. De ce ? Cine e de vina ca nu se aplica LEGEA ???