Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buriac i-a luat locul lui Manole in CJC

ro

18 Feb, 2010 04:04 1679 Marime text
buriac_validare_online.jpgSurpriză ieri, pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei de Consiliu Judeţean. Social-democratul Dumitru Manole şi-a dat demisia din funcţia de ales al judeţului, locul său fiind ocupat, cu 29 de voturi pentru şi cu patru împotrivă, de colegul său social-democrat din organizaţia locală a PSD Constanţa, Nicolae Buriac.

Potrivit unor surse neoficiale, se pare că alesul judeţean s-ar fi retras din activitatea publică din motive de sănătate şi la recomandarea medicului său. Am încercat să-l contactăm pe fostul consilier însă acesta nu a putut fi contactat.

Activitatea politică a noului consilier a început în Partidul Democrat şi a urmat, până la un punct traseul dictat de fostul său prieten, Stelian Duţu, PD via PNL-PUR.

Nicolae Buriac a căzut în dizgraţie în momentul în care, în cadrul unei şedinţe de Consiliu Judeţean, în 2004, la momentul constituirii forului, a votat împreună cu PSD şi PRM, refuzând să părăsească sala aşa cum au făcut-o colegii din Alianţa DA. Buriac nu a părăsit imediat Partidul Democrat, ci a aşteptat să fie exclus de conducere, pozând în victimă. Fiind acuzat de trădare, Buriac a fost exclus din PD, lucru care nu l-a împiedicat ca înaintea alegerilor generale să bată palma cu conducerea noului PSD, ajungând preşedinte interimar al organizaţiei PSD Cernavodă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un alt prieten 18 Feb, 2010 11:26 Buriac e un baiat bun si un prietenos . De ce trebuie sa votezi impotriva lui?