Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:28 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andrei Gerea, președintele interimar ALDE - „ALDE se delimitează de atitudinea vulgară a lui Valentin Vrabie”

ro

03 Feb, 2018 14:25 1095 Marime text
Fostul vicepreședinte al ALDE Constanța Valentin Vrabie a adus grave prejudicii de imagine Alianței Liberalilor și Democraților, motiv pentru care, în data de 31 ianuarie a.c., a fost exclus din cadrul Biroului Politic Județean ALDE Constanța, ulterior acesta demisionând din partid, potrivit comunicatului oficial transmis de ALDE.

”Ca președinte interimar al filialei ALDE Contanța dezaprob atitudinea avută de-a lungul timpului de către Valentin Vrabie, atât față de colegii din partid, cât și față de partenerii noștri de coaliție, din partea PSD. Motivele care au dus la excluderea acestuia sunt următoarele:
-  lipsa de implicare politică în proiectele ALDE Constanța;
- limbajul trivial și comportamentul de-a dreptul vulgar adoptat de acesta în nenumărate rânduri atât față de cetățeni, cât și față de colegii din partid.

”ALDE se delimitează de aceste manifestări reprobabile ale lui Valentin Vrabie și vreau să subliniez, pe această cale, că suntem surprinși de motivele invocate de acesta în demisia anunțată public, față de cât de mult a lustruit clanța pe la ușile PSD, ori a altor partide, în perioada anterioară.”, transmite Andrei Gerea, președintele interimar ALDE Constanța.

”Totodată, Alianța Liberalilor și Democraților rămâne un partener esențial al coaliției de guvernare, care urmărește prin toate acțiunile sale legitimarea unei bune guvernări prin proiectele pe care le realizează, atât la nivel central, cât și în teritoriu.”, se mai arată în comunicat.
 
Sursă foto: Facebook

Citește și: Vrabie şi-a dat demisia din ALDE, după ce a pierdut funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei? Cum şi-a motivat demisia?

Preşedintele interimar al ALDE Constanţa, chestor la Camera Deputaţilor

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii