Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandra Silistra, fostul consilier parlamentar al deputatului Turcescu, a fost concediată şi a dat în judecată Camera Deputaţilor

ro

19 Feb, 2018 00:00 3773 Marime text
Fostul consilier parlamentar al deputatului PMP de Constanţa Robert TurcescuAlexandra Silistra, dă în judecată Parlamentul României, Camera Deputaţilor - cabinetul secretarului general, după ce şi-a încheiat activitatea la cabinetul lui Turcescu.
 
Aceasta a înregistrat pe 16 februarie, pe rolul Tribunalului Constanţa, Secţia Civilă, dosarul cu nr. 1035/118/2018, având ca obiect „contestaţie decizie de concediere/litigii de muncă“.
 
Contactată de reporterii ZIUA de Constanţa, Alexandra Silistra nu a dorit să comenteze situaţia. Iată mesajul său: „În acest moment am decis, împreună cu avocatul, să mă prevalez de dreptul la tăcere şi sa nu dau declaraţii“. Silistra este consilier local PMP în Consiliul Local Mangalia.
 
La rândul său, deputatul Robert Turcescu spune că, la momentul încheierii colaborării cu Alexandra Silistra, a discutat cu aceasta şi „dânsa a dorit să-şi continue activitatea în sediul partidului, de unde eu am decis să-mi mut cabinetul parlamentar la începutul acestui an“. „Este decizia dânsei, nu am ce să comentez în plus“, a precizat deputatul.

Citeşte şi:

Niciunul nu vrea să facă declaraţii, dar situaţia este clară! Deputatul Turcescu şi-a mutat cabinetul parlamentar din sediul PMP Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii