Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Undă verde pentru construirea unui atelier în municipiu. Firma investitoare, Prota Tech SRL

ro

17 Oct, 2023 12:45 751 Marime text
      
 
 
 Agenția pentru Protecția Mediului  Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de compania Prota Tech SRL, prin Silistra Mirela, în județul Constanța.
 
Mai precis, APM Constanța a decis că nu trebuie efectuată evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil cu regim de inaltime parter inalt, cu functiunea atelier de tamplarie, confectii metalice, realizare parcaje la sol, amenajare spatii verzi, alei carosabile si pietonale, amplasare firma, imprejmuire teren, amenajare acces auto si pietonal, organizare de santier”, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, str. Celulozei nr. 9 lot 1/1/2, nr. cadastral 256441, jud. Constanța
.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
   

Prota Tech SRL

 
Firma este fondată în anul 2010, iar conform termene.ro, pe anul 2022 a raportat cinci salariați, o cifră de afaceri de 960.799 lei și un profit de 225.353 lei. Sediul social este într-un apartament de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 95, din Constanța, iar activitatea principală a companiei constă în „Lucrări de tâmplărie și dulgherie, conform codului CAEN”. Societatea mai are un punct de lucru pe șoseaua Industrială nr. 13 din Constanța.
 
Constantin Fotu este asociat unic și administrator al firmei de la malul mării.
 
 
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și: 
S-a votat noul Consiliu de Administrație al firmei Metalica Medgidia
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii