Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri la Tineretul Naţional Liberal filiala Constanţa. Consilierul judeţean Bogdan Bola, la final de mandat

ro

21 Aug, 2017 00:00 3369 Marime text
În prima jumătate a lunii septembrie, Tineretul Naţional Liberal filiala Constanţa va demara procedura alegerilor interne pentru organizaţiile sale în tot judeţul, pornind de la cele comunale şi terminând cu cea judeţeană.
 
De asemenea, organizaţiile speciale - CSL (Clubul Studenţilor Liberali), CEL (Clubul Elevilor Liberali), COATL (Clubul Oamenilor de Afaceri Tineri Liberali) - vor organiza alegeri în aceeaşi perioadă, în vederea formării noilor birouri politice.

În acest context, conducerea Tineretului Liberal filiala Constanţa invită toţi tinerii să participe la aceste alegeri, să-şi exercite dreptul de vot şi dreptul de a fi ales. La scrutinul intern, pot participa toţi membrii activi sau inactivi.
 
Preşedintele TNL Constanţa, Bogdan Bola, a declarat că el nu va mai candida la acest scrutin deoarece, conform statutului, a depăşit vârsta care îi permite să activeze în cadrul organizaţiei de tineret. Bola, care este şi consilier judeţean PNL, va activa automat în organizaţia de seniori.
 
În schimb, acesta spune că îşi doreşte ca noua echipă a Tineretului Liberal să-şi diversifice resursa umană şi să devină şi mai puternică, altfel încât, în următorul an electoral, să poată furniza o serie de candidaţi valoroşi pentru alegerile locale şi, de ce nu, parlamentare. „Îmi doresc ca în noul birou judeţean să se regăsească cât mai mulţi aleşi ai tineretului liberal din judeţ“, a precizat Bogdan Bola.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii